PUBG MOBILEDE ANİ FPS DÜŞMESİ

ARDA07

80+
Reaksiyon skoru
34
selam arkadaşlar
elimde masaustu bir pc var pubg mobıle oyununu oynarken anı fps düşmesi yaşıyorum sizlerden konu hakkında yardım istiyorum neyden kaynaklı olabilir
sistem ozellikleri
b450m sh2 anakart
8 gb 3000 mhz ram
ryzen 5 1600 af işlemci
240 gb ssd
rx 580 8 gb ekran kartı

selam arkadaşlar
elimde masaustu bir PC var PUBG mobıle oyununu oynarken anı fps düşmesi yaşıyorum sizlerden konu hakkında yardım istiyorum neyden kaynaklı olabilir
sistem ozellikleri
b450m sh2 anakart
8 gb 3000 mhz ram
ryzen 5 1600 af işlemci
240 gb ssd
rx 580 8 gb ekran kartı
İnternette sanallaştırma nasıl açılır diye aratıp bulabilirsin çözümünü belki

selam arkadaşlar
elimde masaustu bir PC var PUBG mobıle oyununu oynarken anı fps düşmesi yaşıyorum sizlerden konu hakkında yardım istiyorum neyden kaynaklı olabilir
sistem ozellikleri
b450m sh2 anakart
8 gb 3000 mhz ram
ryzen 5 1600 af işlemci
240 gb ssd
rx 580 8 gb ekran kartı

Kaçtan kaça düşüyor ne sıklıkla düşüyor kaç saat oyundan sonra dusuyor bir ayrıntı ver

ya PC'de niye mobile oynuyorsunuz. Güçlü sistemin var git PC versiyonunu oynasana 😂

1596711700926.png

Bende kapalı şuan mesela bios üzerinden açmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya PC'de niye mobile oynuyorsunuz. Güçlü sistemin var git PC versiyonunu oynasana 😂
Parası yoktur belki aga alıcak veya en kötü lite oynasın

selam arkadaşlar
sistem ozellikleri
b450m sh2 anakart
8 gb 3000 mhz ram
ryzen 5 1600 af işlemci
240 gb ssd
rx 580 8 gb ekran kartı
dostum o pc ile neden pubg mobil oynuyorsun anlamıyorum ama pubg mobilin optimizasyonu rezaletten bile daha kötü 2080 ti olsa bile kasabilir oyun

Pubg Mobile'in bilgisayardaki emulatörünün optimizasyonu çok kötü.
E8400 ve HD 7850 ekran kartı bulunan sistemimde o oyunu en düşük ayarlarda ancak 30 fps oynuyordum. FPS droplar da eksik olmuyordu.
Ama Pubg Lite'da orta-yüksek ayarlarda +60 FPS alıyorum ve FPS drop olmuyor. Sorun oyun ile alakalı yani.

İnternette sanallaştırma nasıl açılır diye aratıp bulabilirsin çözümünü belki
dur bakayım deneyeyim peki bu ne işe yarıyor

Kaçtan kaça düşüyor ne sıklıkla düşüyor kaç saat oyundan sonra dusuyor bir ayrıntı ver
58-60 olan fps bir anda 10-20 ye düşüyor her 3-4 dk bir yapıyor günde 3 saat anca oynuyorum

PUBG Mobile'in bilgisayardaki emulatörünün optimizasyonu çok kötü.
E8400 ve HD 7850 ekran kartı bulunan sistemimde o oyunu en düşük ayarlarda ancak 30 fps oynuyordum. FPS droplar da eksik olmuyordu.
Ama PUBG Lite'da orta-yüksek ayarlarda +60 FPS alıyorum ve FPS drop olmuyor. Sorun oyun ile alakalı yani.
ya bende oyle düşünüyorum ama birçok yayıcının nedense olmuyor anlamıyorum ki bende kotu sistemleri olan arkadaşlarımın hiç kasma olmadığını soyledıler bende nede oluyor ?

dur bakayım deneyeyim peki bu ne işe yarıyor

58-60 olan fps bir anda 10-20 ye düşüyor her 3-4 dk bir yapıyor günde 3 saat anca oynuyorum
Gameloop, bluestacks gibi programlarda performansını arttırıyor hatta bluestacks indirdiğinde sanallaştırmayı aç diye uyarı veriyor

dostum o PC ile neden PUBG mobil oynuyorsun anlamıyorum ama PUBG mobilin optimizasyonu rezaletten bile daha kötü 2080 ti olsa bile kasabilir oyun
hahah cok kişi ben boyle sorular sordu ama işte el alışkanlığı diyelim birde lite ve pc versiyonunu oynayan çok kişi yok herhalde zor diye pubg mobıle kolay ya ondan

hahah cok kişi ben boyle sorular sordu ama işte el alışkanlığı diyelim birde lite ve PC versiyonunu oynayan çok kişi yok herhalde zor diye PUBG mobıle kolay ya ondan
pubg mobilin %80 i bot olduça sıkıcı ve akıcı bir oyun değil tavsiyem adam akıllı lite yada normal pubg oynaman emin ol arada çok güzel farklar var mobilden lite a geçince köyden şehire inmişsin gibi olucak

PUBG mobilin %80 i bot olduça sıkıcı ve akıcı bir oyun değil tavsiyem adam akıllı lite yada normal PUBG oynaman emin ol arada çok güzel farklar var mobilden lite a geçince köyden şehire inmişsin gibi olucak
bunda sana kesinlikle katılıyorum kardeşim doğru kasma donma vsvs olmuyor

selam arkadaşlar
sistem ozellikleri
b450m sh2 anakart
8 gb 3000 mhz ram
ryzen 5 1600 af işlemci
240 gb ssd
rx 580 8 gb ekran kartı
İşlemciyi sanalaştırman lazım ama yapsanda oyun sıkıntılı calısıyo ekran yırtılmaları kasmalar felan cok fazla genel sorun yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,543
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri