pubg oynatır mı kaç fps alırım

emircan34

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamlar herkese sistemim 64 bittir steam pubg oynatır mı oynatırsa düşük orta ve yüksekte kaç fps alırım

sistem özelliklerim
Intel core 15 7400CPU 3.00GHz 4 CPUs 3GHz
Sapphire Radeon Rx 550 2gb
16GB Ram
Anakart Asus H110-K

rahatlıkla oynatır ama kaç fps verir bilemiyorum tam olarak.

en düşükte 50-60 civarı oynarsın

En düşük ayarlarda 1280x720 de 60 görürsün

En düşük ayarlarda 1280x720 de 60 görürsün
Pubg de şey olayı var mı fps kilidi kaldırma vesaire genellikle fps kilidi yapmadan sınırsız olarak oynuyorum eğer varsa onu da kaldırdığımda en düşük ayarlarda yine 50 60 mı alırım

PUBG de şey olayı var mı fps kilidi kaldırma vesaire genellikle fps kilidi yapmadan sınırsız olarak oynuyorum eğer varsa onu da kaldırdığımda en düşük ayarlarda yine 50 60 mı alırım
720P en düşükte 40-50 FPS alırsın. FPS kilidi kaldırmak performans olarak FPS'i değiştirmez. Sadece alabileceğin FPS'i sınırlamaz.

PUBG de şey olayı var mı fps kilidi kaldırma vesaire genellikle fps kilidi yapmadan sınırsız olarak oynuyorum eğer varsa onu da kaldırdığımda en düşük ayarlarda yine 50 60 mı alırım
Kardeşim söylediğin özelliklerde Pubg oynamak açıkçası çok zor oyundan bırak zevk almayı sinir krizine girersin eğer imkanın var ise minimum gtx 1650 ekran kartlı bir sisteme geç o sistemde de yaklaşık 60 fps alırsın.

Geri