Pubg Oynayarak Nasıl Para kazanıyorlar ?

zdmd

80+
Reaksiyon skoru
51
Merak ettimde bazıları pubg den kazandıkları parayla bilgisayar topluyorlardı GLL de sanırsam GLL e girdim ve maç giremedim premium falan mı almak gerekiyor. Normal community ile oynamaktansa orda oynamak daha mantıklı zaman geçirirken bir hedefim olsun istiyorum

Oradan para kazananlar zamanım geçerken amacım olsun diye oynamıyor, adamların amacı zaten o oluyor.

Yabancı turnuvaları falan takip ediyorlar ve turnuva yapan ESL gibi oluşumları takip ediyorlar. Ama amacınız zaman geçirmek ise zor. Turnuvaya katılırken eleme aşamasında elenirsiniz. Adamlar günde 15-16 saat oynuyor. O kadar oynuyorsanız neden olmasın.

Merak ettimde bazıları PUBG den kazandıkları parayla bilgisayar topluyorlardı GLL de sanırsam GLL e girdim ve maç giremedim premium falan mı almak gerekiyor. Normal community ile oynamaktansa orda oynamak daha mantıklı zaman geçirirken bir hedefim olsun istiyorum
turnuvalardan bildiğim kadarıyla ama çok kişi olduğundan çok çok iyi oynaman lazım ben fortnite dan 200 dolar kazanmıştım çok ta kolay olmuştu pubg zor

bende maç girdirtmiyor kaydoldum premium almam mı gerekiyor diye premium alma yerine giriyorum 18 yaşında olman lazım diyor siteye yaşla ilgili bişey girmedim ve 18 im zaten

giremiyorum nasıl yapıcam diye soruyorum aga site zaten e spor ve turnuva sitesi

giremiyorum nasıl yapıcam diye soruyorum aga site zaten e spor ve turnuva sitesi
GLL e sen ben gibi kişiler katılamaz solo olsan bile resmi bir e spor takımına üye olman gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

turnuvalardan bildiğim kadarıyla ama çok kişi olduğundan çok çok iyi oynaman lazım ben fortnite dan 200 dolar kazanmıştım çok ta kolay olmuştu PUBG zor
Kanka nasıl kolay diyebiliyorsun anlamadım biraz taktik versene bende kazanayım

gll faceit gibi bir platform isteyen girebiliyor diye biliyorum ama ben giremiyorum

Geri