erencavdarr
80+ Bronze
satılabilir tek bir skin vardı o da 14 cente geldiGüzel güzel.
satılabilir tek bir skin vardı o da 14 cente geldiGüzel güzel.
Çok teşekkürler.Konu açılmışken kaçak mal kuponu isteyenler için mağaza>eşyalar sol alttan hediye kodu ekleye basıp "PUBG8TH" yazarsanız 100 tane kaçak mal kuponu veriyor bilginize.10 tane sandık açabilirsiniz bununla
yok bro 200G verdi bende kasa açtım oradan çıkanlardan biri envantere düştü o da $0,16 sattım 14 cent geldi .dG coinlerin varsa dediğim gibi anahtarları al. Birisi satınca 1 adet daha alabilirsin. 1 sandık varken 1 anahtar olabiliyor envanterde.
Arkadaşın dediği gibi 100 kaçal mal kuponunu da almayı unutma.yok bro 200G verdi bende kasa açtım oradan çıkanlardan biri envantere düştü o da $0,16 sattım 14 cent geldi .d
Konu açılmışken kaçak mal kuponu isteyenler için mağaza>eşyalar sol alttan hediye kodu ekleye basıp "PUBG8TH" yazarsanız 100 tane kaçak mal kuponu veriyor bilginize.10 tane sandık açabilirsiniz bununla
oyunu indirince diskte 2gb boş kalınca direkt sildim geçti artık benim için .d sadece forza 150gb olunca böyle oluyorKonu açılmışken kaçak mal kuponu isteyenler için mağaza>eşyalar sol alttan hediye kodu ekleye basıp "PUBG8TH" yazarsanız 100 tane kaçak mal kuponu veriyor bilginize.10 tane sandık açabilirsiniz bununla
Neyse sağlık olsun diyelim.oyunu indirince diskte 2gb boş kalınca direkt sildim geçti artık benim için .d sadece forza 150gb olunca böyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
satılabilir item verme ihtimali düşük o yüzden uğraşmadım ya bana 1 dolar falan lazımdı