Neler Yeni

pubg steam oyundan atıyor

exblandes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan güleç
arkadaşlar malum bedava olunca steamden indirdim. oyunu başlatıyorum efektler animasyonlar falan gelıyor pubg logosu falan derken yapımcıların yazısından sonra siyah ekran gelıyor ve tak oyundan aetıyor oyun kapanıyor dosyaları defalarca dogruladım oyunu sildim yükledim ilk defa ozaman oyunu çalıştırıp oynadım fakat pc kapatıp bir kaç gün sonra tekrar girmek istediğimde yine aynı sorun . yaşayan yada çözümünü bilen varmı ?

Ziona

80+ Silver
arkadaşlar malum bedava olunca steamden indirdim. oyunu başlatıyorum efektler animasyonlar falan gelıyor PUBG logosu falan derken yapımcıların yazısından sonra siyah ekran gelıyor ve tak oyundan aetıyor oyun kapanıyor dosyaları defalarca dogruladım oyunu sildim yükledim ilk defa ozaman oyunu çalıştırıp oynadım fakat pc kapatıp bir kaç gün sonra tekrar girmek istediğimde yine aynı sorun . yaşayan yada çözümünü bilen varmı ?
Oyun dosyalarını doğrula yap kanka

exblandes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan güleç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin maşallahı var ya. Driverleriniz güncel mi?
teşekkürler. hocam drivelrarda da sıkıntı yok hepsi güncel takip ediyorum güncelleştirmeleri dediğim gibi aynı oyunu silip tekrar yükledim yükleme tamamlanınca oyunu oynayabıldım fakat 2-3 gun sonra yıne aynı hata anlayamaıdm

Ziona

80+ Silver
teşekkürler. hocam drivelrarda da sıkıntı yok hepsi güncel takip ediyorum güncelleştirmeleri dediğim gibi aynı oyunu silip tekrar yükledim yükleme tamamlanınca oyunu oynayabıldım fakat 2-3 gun sonra yıne aynı hata anlayamaıdm
Windows 11 mi kullanıyorsunuz?

TamerKs

80+ Silver
Kendi kendinle konuşarak çözüme ulaşıyorsun sandım

PUBG arka planda çalışan uygulamalar konusunda biraz fazla hassas, oynarken görev yöneticisinden arkada çalışan herhangi bir şey varsa kapatmayı deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,479
Üyeler
166,545
Son üye
dracerss
Top Bottom