turkishnature
80+
Dahası
Steam cüzdan bomboş olmasa yapabilirdim.
Her ay dağıtırlarsa ne yapacağız.Geçenki konuda aldığım anahtarları bekletiyordum, ücretsiz alanların hepsi satsın da fiyat biraz yükselsin öyle satayım diye, anlaşılan biraz daha beklemem gerekecek.
En azından 2 anahtar 1 dolar etsin istiyorum, önceden öyleydi zaten, ücretsiz dağıtınca düştü fiyatlar.
abuk subuk kostümler için 13gb indi ama başlangıç paketi alıp bide 500 gcoinle vurdum 10lu yeni sandıktan aldım dragunovumuEvet ya bu oyuna hep böyle yüksek güncelleme geliyor. Acaba ne ekliyorlar oyuna.
Oyunun kendisini seven çok var.Alıntıyı görüntüle
PUBG yi o kadar sık oynasamda yinede bu kadar fazla oynanınca rahatsız oluyorum.
Yahu bu kadar kötü bir oyun niye böyle fazla oynanıyor ya?
Map seçme yok bişey yok.
Deston, taego saçma sapan maplerde oynuyoruz.
Hiç bir şey eğlenceli değil.
Oyunda tek map erangel kalsa eyvallah güzel oyunda.
solo oynayan zaten eu da aktif 1000 kişi vardır. Bir maçı 20 saniyede buluyor soloda.
Geri kalan asyalı.
O zaman da sürümden kazanmış oluruz, ucuz ama daha çok anahtarHer ay dağıtırlarsa ne yapacağız.
düzeltelim asyada seveni çok var.Seveni çok var.
Evet sağlam kitlesi orası ama belki asyalı firma olduğundan dolayı da olabilir.düzeltelim asyada seveni çok var.
Pubg ne update getirse tüm çekikler bakmadan çok iyi falan diyor.
Bu TPP furyasıda bitek asyalılarda dönüyor.
En fazla macro, hilede onlarda dönüyor.
Oyunun zaten kazancının %92 si asyadan (kore, çin, japonya) geri %8 diğer yerlerden.
Şunu düşün şuan sen pubg ye girdin.
Solo fpp arattın
Karşına deston geldi.
Hotdrop, sakin vs. nereye atlarsan nasıl oyun çevirirsen çevir. Asla güzel gelmiyor ya.
Bu arada macro diye ağlamıyorum, yanlış anlaşılmasın spray atmak zor bişey değil zaten. Ben VPN açıp tiktok vs. girin görürsünüz tüm macro çin uygulamalarını.
Her türlü bekleyeceğiz desene.O zaman da sürümden kazanmış oluruz, ucuz ama daha çok anahtar
Ücretsiz vermeyi keserse ve fiyatlar artana kadar beklersek de daha az anahtar ama daha pahalı olur, iki türlü de kardayız
Direkt tüm haritaları koyacaksın.İstediğimiz haritası keşke seçebilsek. Asya dışında diğer yerlerde baya bekletir o yüzden böyle yapmışlardır.
Erangel seçilmesi çok talep aldı beğenildi tekrar gelecek yazmışlardı gelmedi sanırım hala.Direkt tüm haritaları koyacaksın.
En fazla seçilen, açık ara seçilen haritaları 1 ay istatistik tutup belirleyeceksin.
Mesela %85 erangel ve %15 diğer mapler. Artık EU serverı sadece tek map erangel
Mesela %55 erangel, %35 sanhok, diğer maplerde %10 ise sadece erangel ve sanhok olcak
Mesela %35 erangel, %35 sanhok, %20 miramar, diğer maplerde %10 ise erangel, sanhok ve miramar olcak sadece.
Ve seçilebilir şekilde.
Bunu söylüyor diğer partnerlerde cevap yok.
Asya kitlesine göre hareket ediyorlar.
Onlar nedense hep memun.
classic erangel den bahsediyorsun sanırım.Erangel seçilmesi çok talep aldı beğenildi tekrar gelecek yazmışlardı gelmedi sanırım hala.
Geforce Now'ın ücretsiz denemesi ile işini görebilirsin, geceleri özellikle 1-2 kişilik sıra ile rahat girer alır çıkarsın.Oynatacak Sisteme Sahip Değilim Şuan