Aynı sorunu yaşamıştım 3-4 yöntem denedim olmayınca silip tekrar yükledim sorunsuz şekilde açtı.Pubgyi yeni indirdim ve ilk açılışı verdim. Ancak ramim 8 gb olmasına ramen oyun alttaki hatayı verdi.
Ram harcayan herşeyi kapattım yine verdi. Ekran kartım sadece biraz kötü onun dışında herşeyim PUBG ile uyumlu.,
Alıntıyı görüntüle
İnmesi yaklaşık baya bir uzun sürdü. tekrardan uğraşamam indirmek ile. Şimdi dosya doğrulaması yapıyorum işe yararsa artık.Aynı sorunu yaşamıştım 3-4 yöntem denedim olmayınca silip tekrar yükledim sorunsuz şekilde açtı.
İnmesi yaklaşık baya bir uzun sürdü. tekrardan uğraşamam indirmek ile. Şimdi dosya doğrulaması yapıyorum işe yararsa artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkaç dosyayı şimdi yeniden yüklüyor.
Böyle bir yazı buldum aynı başlıktan olan eski konulardan işinize yarayabilir belki
Bu yöntem windows 7ye göre anlatılmış. Windows 11de denesem sorun yaratır mı?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bir yazı buldum aynı başlıktan olan eski konulardan işinize yarayabilir belki
Maalesef bi bilgim yok bu konudaBu yöntem windows 7ye göre anlatılmış. Windows 11de denesem sorun yaratır mı?