tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum %50 indirime de girecekBunu dıymak üzdü. Bedava değilmiş.
dostum %50 indirime de girecekBunu dıymak üzdü. Bedava değilmiş.
300 saatten fazla oynadım Steam pubg yi, sonra arkadaşlarım lite geçince ona döndüm bir 300 saatten fazlada onu oynamışimdir. Burada herkesi tenzih ederek söylüyorum bu oyun yetenek işi ve sevmek lazım. Yeni sistemimle oynamayı istediğim ilk oyun tabii ki Steam pubg, laptop kaldırmıyor artık. Dereceli sistem falan da geldi sağlam bir Duo partnerle akarsin bu oyunda.Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da PUBG 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır PUBG Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama PUBG Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam PUBG almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala PUBG oynanabilecek güzelliktemi?
bende öle dedim zatensteamde 4-8 haziran arası bedava oynanabilecek sonra gidecek satın almazsan
duo gircek arkadaşım var ama eski bilgisayarını kullanıyor ve kaldırmıyormuş300 saatten fazla oynadım Steam PUBG yi, sonra arkadaşlarım lite geçince ona döndüm bir 300 saatten fazlada onu oynamışimdir. Burada herkesi tenzih ederek söylüyorum bu oyun yetenek işi ve sevmek lazım. Yeni sistemimle oynamayı istediğim ilk oyun tabii ki Steam PUBG, laptop kaldırmıyor artık. Dereceli sistem falan da geldi sağlam bir Duo partnerle akarsin bu oyunda.
PUBG oynamayı bilmeyenn için her zaman kötü oyundur
Steam PUBG bende yeni başladım. Zor ama başarabilirim![]()
Duo partner bulunur ya, sen ortalama bir kulaklıkla kendini geliştir gerekirse random Duo bile girersin orada da sağlam insanlar geliyor. Ben random oynarken çok fazla insanla tanıştım.duo gircek arkadaşım var ama eski bilgisayarını kullanıyor ve kaldırmıyormuş![]()
![]()
Kardeşim bana göre pubg efsane oyun. Oyunu çözdükten sonra güzel killer almaya başladı mı çok güzel geliyor bir de 4 kişilik ekip varsa daha efsane oluyor.neden kimse beğenmiyor ki bence güzel oyun sadece mermilerin nereden geliceğini çözmeyi öğrenmem gerekicek spray'i hallederim
zaten yeni kulaklık alacağımDuo partner bulunur ya, sen ortalama bir kulaklıkla kendini geliştir gerekirse random Duo bile girersin orada da sağlam insanlar geliyor. Ben random oynarken çok fazla insanla tanıştım.
Ona iyi bi kulaklık ve biraz oyun bilgisi sonra devam.benim tek sorunum mermilerin nereden geldiğini öğrenmek olacak
![]()
apex oynadım hocamda sarmıyor beniHocam boşverin PUBG falan apex var ne güzel ücretsiz hemde![]()
aynen aynen ama zamanla öğreneceğizbenim tek sorunum mermilerin nereden geldiğini öğrenmek olacak
![]()