PUBG ÜCRETSİZ

Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da PUBG 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır PUBG Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama PUBG Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam PUBG almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala PUBG oynanabilecek güzelliktemi?
300 saatten fazla oynadım Steam pubg yi, sonra arkadaşlarım lite geçince ona döndüm bir 300 saatten fazlada onu oynamışimdir. Burada herkesi tenzih ederek söylüyorum bu oyun yetenek işi ve sevmek lazım. Yeni sistemimle oynamayı istediğim ilk oyun tabii ki Steam pubg, laptop kaldırmıyor artık. Dereceli sistem falan da geldi sağlam bir Duo partnerle akarsin bu oyunda.

300 saatten fazla oynadım Steam PUBG yi, sonra arkadaşlarım lite geçince ona döndüm bir 300 saatten fazlada onu oynamışimdir. Burada herkesi tenzih ederek söylüyorum bu oyun yetenek işi ve sevmek lazım. Yeni sistemimle oynamayı istediğim ilk oyun tabii ki Steam PUBG, laptop kaldırmıyor artık. Dereceli sistem falan da geldi sağlam bir Duo partnerle akarsin bu oyunda.
duo gircek arkadaşım var ama eski bilgisayarını kullanıyor ve kaldırmıyormuş :( :D

PUBG oynamayı bilmeyenn için her zaman kötü oyundur :)
Steam pubg bende yeni başladım. Zor ama başarabilirim :D

duo gircek arkadaşım var ama eski bilgisayarını kullanıyor ve kaldırmıyormuş :( :D
Duo partner bulunur ya, sen ortalama bir kulaklıkla kendini geliştir gerekirse random Duo bile girersin orada da sağlam insanlar geliyor. Ben random oynarken çok fazla insanla tanıştım.

neden kimse beğenmiyor ki bence güzel oyun sadece mermilerin nereden geliceğini çözmeyi öğrenmem gerekicek spray'i hallederim
Kardeşim bana göre pubg efsane oyun. Oyunu çözdükten sonra güzel killer almaya başladı mı çok güzel geliyor bir de 4 kişilik ekip varsa daha efsane oluyor.

Duo partner bulunur ya, sen ortalama bir kulaklıkla kendini geliştir gerekirse random Duo bile girersin orada da sağlam insanlar geliyor. Ben random oynarken çok fazla insanla tanıştım.
zaten yeni kulaklık alacağım :D bulurum inşallah iyi birilerini

Hocam boşverin pubg falan apex var ne güzel ücretsiz hemde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,541
Üyeler
199,182
Son üye
marcuss

Geri