bende 6 kez kazandım oyun içi siteye aktarıyor ama skin kod var oyunu kütüphaneye eklemek için kod yokvallahi kazandım ne kod var ne ödül hiçbişey yok lan
taklaya geldik cihangir kandırıldıkbende 6 kez kazandım oyun içi siteye aktarıyor ama skin kod var oyunu kütüphaneye eklemek için kod yok
nayır nolamaz nasıl kandırıldıktaklaya geldik cihangir kandırıldık
konunun başında ki liknte webtwkno yazmış 1 kez 1. olanların kütüphaneye oyun eklenecek yazıyoOyun içi skin kodu veriyor oyunu değil
evet ya bende webteknoya güvendimnayır nolamaz nasıl kandırıldık
Mesaj otomatik birleştirildi:
konunun başında ki liknte webtwkno yazmış 1 kez 1. olanların kütüphaneye oyun eklenecek yazıyo
valla girdim oyun içindeki sayfadan baktım öyle bir bilgi koymamışlar birinci olma koşulu bile yok hatta round oyayarak dead by deadlight içi skin veriyornayır nolamaz nasıl kandırıldık
Mesaj otomatik birleştirildi:
konunun başında ki liknte webtwkno yazmış 1 kez 1. olanların kütüphaneye oyun eklenecek yazıyo
vallahi kazandım ne kod var ne ödül hiçbişey yok lan
bende 6 kez kazandım oyun içi siteye aktarıyor ama skin kod var oyunu kütüphaneye eklemek için kod yok
Yakışmadı webteknoOyun içi skin kodu veriyor oyunu değil
webtekno oyunu kütüphaneye ekleyecek diyorduOyun içi skin kodu veriyor oyunu değil
Bende webteknonun yalancısıyım kandırıldıkwebtekno oyunu kütüphaneye ekleyecek diyordu