Cihangir
80+ Gold
1 kasaya 1 anahtar veriyorneden 8 kasa almamız lazım
1 kasaya 1 anahtar veriyorneden 8 kasa almamız lazım
pek anlamadım şuan benim 1000 g coin im var kasa mı almalıyım hangi kasayı almalıyım alıcaksam1 kasaya 1 anahtar veriyor
bu 4 kasayı da al sonra mağada anahtarları çıkıyor 250 g coin 1 anahtar 4 tane almalısınpek anlamadım şuan benim 1000 g coin im var kasa mı almalıyım hangi kasayı almalıyım alıcaksam
yok hocam ben o kasayı aldım mağazaya geldi ben farklı bişey sandım her anahtar alırken 4 defa kasa mı almamız lazımbu 4 kasayı da al sonra mağada anahtarları çıkıyor 250 g coin 1 anahtar 4 tane almalısın
1 anahtar almak için 1 kasa alman lazımyok hocam ben o kasayı aldım mağazaya geldi ben farklı bişey sandım her anahtar alırken 4 defa kasa mı almamız lazım
tamam teşekkür ederim yani benim 7 tane daha kasa almam lazım 1 tane almıştım1 anahtar almak için 1 kasa alman lazım
hocam mağazada 250 G-Coine Havacı anahtarı var o mu acaba? 1 kasam var sadece 1 anahtar mı alabilirim?1 anahtar almak için 1 kasa alman lazım
evet 1 kasaya 1 anahtarhocam mağazada 250 G-Coine Havacı anahtarı var o mu acaba? 1 kasam var sadece 1 anahtar mı alabilirim?
Teşekkürler hocamevet 1 kasaya 1 anahtar
bunu denediniz mi hocam? ben 4 anahtarı aldım şimdi mağazada gözükmüyor. Anahtarları tekrardan almak için o kasaları tekrar mı almak lazımtoplamda 2000 g coin veriyor 8 anahtar 8 kasa alman lazım
aynen anahtar için kasabunu denediniz mi hocam? ben 4 anahtarı aldım şimdi mağazada gözükmüyor. Anahtarları tekrardan almak için o kasaları tekrar mı almak lazım
He ok 1 anahtar 1 kasa eyvalah
hocam şuan 3 anahtar aldım ancak satılmıyor neden bilginiz var mı?aynen anahtar için kasa
pazar banı var 1 hafta kadar beklemeniz lazımhocam şuan 3 anahtar aldım ancak satılmıyor neden bilginiz var mı?