Bunları aldım anahtar vermedi.Alıntıyı görüntüle
Bu 4 kasayı satın aldın mı peki bunları almak gerekiyordu. Fiyatları aşağı yukarı bu civardaydı
hocam bende bugün giriş yaptım oyuna g coın aldıktan sonra ne yapıcam20 günlük etkinlik süresince her gün yapılan giriş için toplamda 2000 G-Coin alacaksınız ve bu da 8 anahtar demek oluyor. Ortalama 25 TL'den satarsanız 200 TL gibi bir kazanç elde edebileceksiniz.
Onun haricinde oynamak isteyen olursa
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir şey sormak istiyorum, ben PUBG'yi hiç bilmiyorum, bu mağazadaki 100 G-Coin değerindeki anahtarımı almam gerekiyor? Alınca Steam Envanterime gelicek ve satabilecekmiyim bu şekilde mi?Alıp satmak mantıksız gibi duruyor bekleticem ben 2-3 ay piyasa fiyatı çok düşer yüksek ihtimalle.
Hocam ilk önce sandık almanız lazım örnek Aviator Crate, Desperado Crate. Bu sandıkları aldıktan sonra veya 2 tane daha var araştırarak bulabilirsiniz bunları pazardan satın alıyoruz aldıktan sonra oyunu açıyoruz ve yanlış olmasın sanırım mağazada anahtarlar açılıyor toplam 4 tane her anahtarın farklı sandığı var örnek East Erangel Police key herneyse bu anahtarların değeri 250 G coin oluyor etkinlikte 2k veriyor toplam böylece 8 tane alabiliyoruz. Ayrıca aldıktan 7 gün sonra satabilirsiniz.Hocam bir şey sormak istiyorum, ben PUBG'yi hiç bilmiyorum, bu mağazadaki 100 G-Coin değerindeki anahtarımı almam gerekiyor? Alınca Steam Envanterime gelicek ve satabilecekmiyim bu şekilde mi?
hergün oyuna girince g coin veriyor toplamda 2400 9 tane anahtar alabiliyorsunben de g coin 0 onları nasil alacam
Bu anahtarları nerden alıyoruz oyundaki mağazada 100 gcoin e satılanlar dışında göremedim.hergün oyuna girince g coin veriyor toplamda 2400 9 tane anahtar alabiliyorsun
hacım bu coinle anahtar almak yerine oyunu prenium yapabiliyorz galibahergün oyuna girince g coin veriyor toplamda 2400 9 tane anahtar alabiliyorsun
ona bakmadımhacım bu coinle anahtar almak yerine oyunu prenium yapabiliyorz galiba
önce steam den kasaları alman gerek 10 kuruş 30 kuruş falan sonra anahtarlar mağazaya geliyor 250 g coin anahtarBu anahtarları nerden alıyoruz oyundaki mağazada 100 gcoin e satılanlar dışında göremedim.
anahtar ne işe yarıyor aga. ne çıkıyor onu kullanıncaona bakmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
önce steam den kasaları alman gerek 10 kuruş 30 kuruş falan sonra anahtarlar mağazaya geliyor 250 g coin anahtar
20 günlük etkinlik süresince her gün yapılan giriş için toplamda 2000 G-Coin alacaksınız ve bu da 8 anahtar demek oluyor. Ortalama 25 TL'den satarsanız 200 TL gibi bir kazanç elde edebileceksiniz.
Onun haricinde oynamak isteyen olursa
anahtarı alınca pazar banı kalktıktan sonra 22 23 tl ye satıyoruz steam bakıyeye 180 tl falan geliyoranahtar ne işe yarıyor aga. ne çıkıyor onu kullanınca
bu kasaları al sonra anahtar mağazaya gelecek 250 g coinhangi anahtarı alacağız?