hekkimoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
çözüm mü emin değilim ama basit bir yol olarak amd driveri kaldırın ve sadece driver only seçeneği ile yeniden kurun belki düzelirSadece pubgde yaşıyorum crash yiyorum sürekli çözümle gelin lütfen her denilen şeyi yaptım.
bu hata sanırsam wattman adını verdikler baş belası.Sadece pubgde yaşıyorum crash yiyorum sürekli çözümle gelin lütfen her denilen şeyi yaptım.
wattman hatası bu degilbu hata sanırsam wattman adını verdikler baş belası.
ddu program ile amd ekran kartını temizle, pc restart attıktan sonra windows update çalıştır orada gelen güncelleme yaptıktan sonra
pubg ile en uyumlu radeon driver amd sitesinden indir. kurmadan önce ek seçeneklerde sıfırdan kurulum işaretle kur.
bu %100 çözüm değil çünkü ekran kartında donanımsal olarak sıkıntı da olabilir.
bu hata ne bilmiyorum ama benim de bi kaç kez başıma geldi şimdilik sorun yaşamadım (delta force oyununda)şuan bende giremiyorum pubg ye steam başlatılamadı diyor ne yaparsam yapayım olmadı pubg yi güncelledikten sonra olmaya basladı bendede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wattman hatası bu degil
pubg ile en uyumlu radeon driver ı nasıl bulucam kral biliyorsan eğer söylermisin hangi sürümbu hata sanırsam wattman adını verdikler baş belası.
ddu program ile amd ekran kartını temizle, pc restart attıktan sonra windows update çalıştır orada gelen güncelleme yaptıktan sonra
pubg ile en uyumlu radeon driver amd sitesinden indir. kurmadan önce ek seçeneklerde sıfırdan kurulum işaretle kur.
bu %100 çözüm değil çünkü ekran kartında donanımsal olarak sıkıntı da olabilir.
çözüm ürettin mi nasıl bir yol izledinbu hata ne bilmiyorum ama benim de bi kaç kez başıma geldi şimdilik sorun yaşamadım (delta force oyununda)
ne kralşuan bende giremiyorum pubg ye steam başlatılamadı diyor ne yaparsam yapayım olmadı pubg yi güncelledikten sonra olmaya basladı bendede
wattman hatası bu degil
minimal mi demek istiyorsun seçeneklerdençözüm mü emin değilim ama basit bir yol olarak amd driveri kaldırın ve sadece driver only seçeneği ile yeniden kurun belki düzelir
sadece driver only en aşağıdaki yani en sade olanıpubg ile en uyumlu radeon driver ı nasıl bulucam kral biliyorsan eğer söylermisin hangi sürüm
çözüm ürettin mi nasıl bir yol izledin
ne kral
minimal mi demek istiyorsun seçeneklerden
öyle yaptım bakalım düzelicek mi bunda program açılmıyor ama amdnin softwaresadece driver only en aşağıdaki yani en sade olanı
Evet bence programa gerek yok arkada ram harcıyor tabi bazı ayarlar önemli olabilir ama o kadar da değil yani , bazen de hatalara sebep olabiliyor ama klasik amd işteöyle yaptım bakalım düzelicek mi bunda program açılmıyor ama amdnin software
öyle yapıyorum zaten hepEvet bence programa gerek yok arkada ram harcıyor tabi bazı ayarlar önemli olabilir ama o kadar da değil yani , bazen de hatalara sebep olabiliyor ama klasik amd işte
Bu arada driveri temiz kurmakta fayda var ddu ile silip kurmanızı öneririm
oyunun verdiği hata sunucuya baglanırken steam başlatılamadı dıyor..pubg ile en uyumlu radeon driver ı nasıl bulucam kral biliyorsan eğer söylermisin hangi sürüm
çözüm ürettin mi nasıl bir yol izledin
ne kral
minimal mi demek istiyorsun seçeneklerden
ne diyon kral anlamdım açıklarmısınoyunun verdiği hata sunucuya baglanırken steam başlatılamadı dıyor..