Neler Yeni

Yardım PUBG'ye Giremiyorum, Sorunumu Nasıl Çözerim?

Kacdebuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Oğuzbey
Selam arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı sıfırladım. Tüm sürücülerimi yükledikten sonra PUBG yükledim ve şöyle bir hata alıyorum:
PUBG Hata.png

Herhangi bir uygulama yüklemeden bunu çözemez miyim? Oyunun dosyalarını doğruladım ama düzelmedi.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selam arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı sıfırladım. Tüm sürücülerimi yükledikten sonra PUBG yükledim ve şöyle bir hata alıyorum:
Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir uygulama yüklemeden bunu çözemez miyim? Oyunun dosyalarını doğruladım ama düzelmedi.
O addaki dll dosyasını internetten bulup indir. Sonra o dosyayı oyunun kurulu olduğu bölüme ve System32'ye at. İnternetten nasıl dll dosyasını oyuna atacağını, nerelere atacağını araştır. Yanlış bir yere atarsan olmaz.

Kacdebuff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Oğuzbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O addaki dll dosyasını internetten bulup indir. Sonra o dosyayı oyunun kurulu olduğu bölüme ve System32'ye at. İnternetten nasıl dll dosyasını oyuna atacağını, nerelere atacağını araştır. Yanlış bir yere atarsan olmaz.
Bu dosya hiçbir resmi site yok. Saçma sapan sitelerden de indirmek istemiyorum, güvenmiyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu bilen birisi? Naptıysam düzelmedi.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu dosya hiçbir resmi site yok. Saçma sapan sitelerden de indirmek istemiyorum, güvenmiyorum açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mu bilen birisi? Naptıysam düzelmedi.
Ben yıllar önce başka oyunda benzer sıkıntı yaşamıştım. Oyunun istediği dll dosyalarını indirince düzeldi. Başka bir çözüm bilmiyorum maalesef. Saçma sapan sitelerden de indirmemeniz doğru bir karar.

Top Bottom