Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
ışık mı veriyorgörunuş
ışık mı veriyorgörunuş
yok hocam klavye tuşlarını degiştirip daha iyi bi gorunuş oluyo ışık fln vermiyo kendi klavyenin işigindan aliyoışık mı veriyor
anladımyok hocam klavye tuşlarını degiştirip daha iyi bi gorunuş oluyo ışık fln vermiyo kendi klavyenin işigindan aliyo
hocam sanırım ansi olani alcam kaynaga gore bide siz okuyun isterseniz108 Tuş black white uyacaktır veya beyaz istiyorsan white white alabilirsin.
güven konusunda kargo takibi gözüküyor ayrıca aliexpress güvenli bir site lakin ben bu vergi muhabbeti geldiğinden beri hiçbirşey almadım.
ayrıca ansı ve add iso keys 4 diye iki seçenek var ne olduklarını bilmiyorum önemli olabilir ayrıca bir konu daha açıp bunu alıcam calypso için hangisini almalıyım diye sorabilirsin bilen vardır.
Arkadaşım sen yanlış anladın. Keycap'den bahsediyor, puding ve ketçap'tan değil.klavyeye puding ve keycap mi dokucen? dokeceksen bimden al puding ketcap.
kusura bakma yeni gördüm :dArkadaşım sen yanlış anladın. Keycap'den bahsediyor, puding ve ketçap'tan değil.
Deminden beri gülüyorum.![]()
Bende öyle anladım . Kafam karıştı neden ketçap ve pudingi klavyeye döküyor diye hahahahahahahahaArkadaşım sen yanlış anladın. Keycap'den bahsediyor, puding ve ketçap'tan değil.
Deminden beri gülüyorum.![]()
HyperX ürününü görmüssundür belki onu almanı önermemarkadaşlar klavyeye pudding keycap yapcam klavye gamepower calypso en ucuz nerden alabilriim
Bize uyan iso ama senin klavyen ingilizce olduğu için ansı oluyor doğrudur.hocam sanırım ansi olani alcam kaynaga gore bide siz okuyun isterseniz
ANSI vs ISO - Deskthority wiki
deskthority.net