MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Sırıtır bir tık ama bunlar abs mataryel haberiniz olsun pbt değil. Pembesi var bendeBu keycapler rgbsiz klavyeyede olur mu? Sırıtır mi
Sırıtır bir tık ama bunlar abs mataryel haberiniz olsun pbt değil. Pembesi var bendeBu keycapler rgbsiz klavyeyede olur mu? Sırıtır mi
Klavye beyazsa sırıtmaz uyumlu olur renk geçişi gibi olurDaha uyguna keycap yokki 500 lira fln başka keycapler
Abs pbt farkı nedir cahiliyim biraz keycaplerinSırıtır bir tık ama bunlar abs mataryel haberiniz olsun pbt değil. Pembesi var bende
Gri kasası klavyeninKlavye beyazsa sırıtmaz uyumlu olur renk geçişi gibi olur
Uyumlu olur az önce bir arkadaş anlattı ama unuttumAbs pbt farkı nedir cahiliyim biraz keycaplerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gri kasası klavyenin
Akrilonitril Bütadiyen Stiren ABSAbs pbt farkı nedir cahiliyim biraz keycaplerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gri kasası klavyenin
Benim klavyenin Düz keycapleri ne acaba şu alide satılan 600tllik turuncu siyah gri kasalı pilli wireless %60 mekanik olan benim kiAkrilonitril Bütadiyen Stiren ABS
polibütilen tereftalat PBT
PBT daha kaliteli bir plastik/mataryel kısacası.
Link atar mısınız birde keycaps'lere ne oldu niçin değiştiriyorsunuzBenim klavyenin Düz keycapleri ne acaba şu alide satılan 600tllik turuncu siyah gri kasalı pilli wireless %60 mekanik olan benim ki
Turuncu beyaz hiç hoş gelmiyor gözümeLink atar mısınız birde keycaps'lere ne oldu niçin değiştiriyorsunuz
Link atar mısınız birde keycaps'lere ne oldu niçin değiştiriyorsunuz
https://tr.aliexpress.com/item/1005...204694!sea!TR!0!AB&curPageLogUid=MtqrBwFkxSsq şuan bu daha mantıklıLink atar mısınız birde keycaps'lere ne oldu niçin değiştiriyorsunuz