Neler Yeni

Pudding tuşlar dk61e ile uyumlu mu

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam yine ve yine bilmediğimden soruyorum materyal oranı yüksek ne demek pbt olunca ne oluyor
ABS ve pbt mataryel olarak 2 keycap plastik mataryel i var. ABS kötü pbt iyi kısaca. Pbtnin de kullanılma yüzdesi önemli her pbt aynı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önceki arkadaş sayesinde "sıfır" tuşları 200 TL'ye buldum neden 2. El tuşa 500 TL vereyim?
Kalite farkı

Ama pbt pbtdir aliexpressten alırım derseniz direk alın

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
ABS ve pbt mataryel olarak 2 keycap plastik mataryel i var. ABS kötü pbt iyi kısaca. Pbtnin de kullanılma yüzdesi önemli her pbt aynı olmuyor

Kalite farkı
Gateron g pro switch ile uyumlu değil mı sizin attığınız sadece gateron yazıyor o yüzden sordum

Kalite farkı

Ama pbt pbtdir aliexpressten alırım derseniz direk alın
Hocam gözünüzü seveyim tuşların kalite farkı mı olur bilmediğimden pahalı bir tuş bakmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Gateron g pro switch ile uyumlu değil mı sizin attığınız sadece gateron yazıyor o yüzden sordum

Hocam gözünüzü seveyim tuşların kalite farkı mı olur bilmediğimden pahalı bir tuş bakmıştım
Hocam cidden var. Hissiyat,Silinmeme,Görünüm olarak fark ediyor. Ama attığımı alabilirsiniz

Reav

80+ Silver

Reav

80+ Silver
Top Bottom