- Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacım bağımlı olmak değil zaten heves alıp bırakmak Şuan bile bağımlı değilim bağımlı olsam dakka başı içmek isterim ama 1 aydır sadece isteğime bağlı içiyorum yani Sürekli bir ihtiyaç yok Satmayı düşünüyorum zaten Sadece Bu içtiğimin bir zararı olurmi diyorum durduk yere Sinirlenme kankaDaha yeni bir arkadaşımın ciğeri söndü-küçüldü.Hala burda bişey olmaz mı diye soruyorsun çoluk çocukla uğraşmayacağım kullan geber git kardeşim.Ananı babanı üzersin bu kafayla çok yaşamazsın zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallahbunun kısa-uzunu yok, şansına ve vücudunun göstereceği dirence bağlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senelerdir İçen birisi vs maksimum 6 ay içen birisi Siz neden sorduğun soruyu bir yerinizden anlıyorsunuz diyorumki kısa vadede etkilimiZararlı. Gencecik yaşta kendinize neden zarar verme yarışına giriyorsunuz? Aynı soruyu kendime de soruyorum da cevabını bulamıyorum.
Sana zararını şöyle anlatayım; akrabamızın arkadaşına akciğer kanseri teşhisi konuldu. Normalde de sigara içen birisiydi zaten ama son bir kaç senedir elektronik sigaralara merak sarmıştı. Sırf onlardan dolayı müdahele edilemiyor ve ölmeyi bekliyor adam. İçecekseniz adam akıllı sigara için.