SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar elf bar 1200lük almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sigara kadar zararlı mıdır ?
hocam ben elden alıcam ankaradan internetten almayacağımSite ismini özelden veya burdan atarmısın bende almak istiyorumda hangi siteden alacağımı bilmiyorum 250 150 TL felan satıyorlar bu fiyata sizce kazık mı?
hocam alınır o zamanÇağatay akman satıyor. Gerisini sen düşün .d
hocam ciğerlere zararı var mıdır? ben nikotinsiz almak istiyordum yokmuşSite ismini özelden veya burdan atarmısın bende almak istiyorumda hangi siteden alacağımı bilmiyorum 250 150 TL felan satıyorlar bu fiyata sizce kazık mı?
Valla bildiğim kadarıyla ciğerler su felan mı topluyormuş neymiş öyle diyen de var sigaradan daha az zararlı diyende var bilemiyorum knkm.hocam ciğerlere zararı var mıdır? ben nikotinsiz almak istiyordum yokmuş
Arkadaşın dediği gibi amerikada yapılan araştırmada hastaların çoğunun ciğerleri ile ilgili sıkıntısının bu elektronik sigaralardan olduğu belirtilmişti ciğerlere sürekli sıcak buhar çekmek ileri safalarda çok ağır sonuçlar doğuruyormuşValla bildiğim kadarıyla ciğerler su felan mı topluyormuş neymiş öyle diyen de var sigaradan daha az zararlı diyende var bilemiyorum knkm.
Heist diye bi markada var kötü kokuyor ama oda ısıtmalı sigaralardan...Arkadaşın dediği gibi amerikada yapılan araştırmada hastaların çoğunun ciğerleri ile ilgili sıkıntısının bu elektronik sigaralardan olduğu belirtilmişti ciğerlere sürekli sıcak buhar çekmek ileri safalarda çok ağır sonuçlar doğuruyormuş
Şu Kendıne Müzisyenın kullandığı ısıtmalı bır ürün vardı araştırdığım kadarıyla en zararsızı o ama sigaraları da bi o kadar pahalı
Soğuk havada içilmiş bir camel kadar kötü kokmuyordur diye düşünüyorumHeist diye bi markada var kötü kokuyor ama oda ısıtmalı sigaralardan...
Apış arası gibi valla kısacası :dSoğuk havada içilmiş bir camel kadar kötü kokmuyordur diye düşünüyorum