RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
elimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?
Adamda bilmiyordu zaten knk şimdi öğrendi zararlı olduğunu bırakıyo puffıİçme ,sağlığın için.
Iyi bariAdamda bilmiyordu zaten knk şimdi öğrendi zararlı olduğunu bırakıyo puffı
dostum farkindayim zaten zararli oldugunun ona ragmen kullaniyorum soruda size zararli olup olmadigini veya icip icmemem gerektigini sormadim soruma cevap vericekler yazarsa hos olurIyi bari
kanka internetten almanı tavsiye etmem çoğu çakma oluyor şehirinde illa likit satan bir yer vardır birde puffların tekrardan likitlenmesine karşıyım ne eski tadı oluyo nede güzel duman çıkıyodostum farkindayim zaten zararli oldugunun ona ragmen kullaniyorum soruda size zararli olup olmadigini veya icip icmemem gerektigini sormadim soruma cevap vericekler yazarsa hos olur
Tobacco tekellerelimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?
Likitsiz onlar kullan at. Bide bi kere içmek yeter olm sağlığa zararlielimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?
adamlar süpürge gibi vakumluyor 2 gün dayandı 6k lık 12k 4 5 gün dayanır heralde tam nefese göre olsa çekim sayısı12klik alip likitle ugrasacagina 20klik al bence
20k var knk hangi sehirdesinadamlar süpürge gibi vakumluyor 2 gün dayandı 6k lık 12k 4 5 gün dayanır heralde tam nefese göre olsa çekim sayısı
nadiren sigara içtiğim oluyor sadece elektironik çok sarmıyor likit tadı alamamaya başladım nedense bıraktım bende uzun zamandır içmiyorum umarım likit tadını alabilirim20k var knk hangi sehirdesin