Puff icin likit nereden alabilirim?

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
elimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?

dostum farkindayim zaten zararli oldugunun ona ragmen kullaniyorum soruda size zararli olup olmadigini veya icip icmemem gerektigini sormadim soruma cevap vericekler yazarsa hos olur

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
dostum farkindayim zaten zararli oldugunun ona ragmen kullaniyorum soruda size zararli olup olmadigini veya icip icmemem gerektigini sormadim soruma cevap vericekler yazarsa hos olur
kanka internetten almanı tavsiye etmem çoğu çakma oluyor şehirinde illa likit satan bir yer vardır birde puffların tekrardan likitlenmesine karşıyım ne eski tadı oluyo nede güzel duman çıkıyo

Tobaccolardan bir kaç kez aldım içinde niko yok ve kesmiyor. Trendbuhar dan alıyorum sürekli.

12klik alip likitle ugrasacagina 20klik al bence

12klik alip likitle ugrasacagina 20klik al bence
adamlar süpürge gibi vakumluyor 2 gün dayandı 6k lık 12k 4 5 gün dayanır heralde tam nefese göre olsa çekim sayısı

20k var knk hangi sehirdesin
nadiren sigara içtiğim oluyor sadece elektironik çok sarmıyor likit tadı alamamaya başladım nedense bıraktım bende uzun zamandır içmiyorum umarım likit tadını alabilirim

Geri