Neler Yeni

Puff tavsiyesi istiyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
beyler hanımlar puff almak istiyorum bütçe 500 550 arası sigarayı bırakmak icin tiryakisi değilim 1 hafta sigaradan uzak tutsun sonraki günlerde salarım zaten tavsiye edebileceğiniz puff var mı içimi rahat şekerli

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
beyler hanımlar puff almak istiyorum bütçe 500 550 arası sigarayı bırakmak icin tiryakisi değilim 1 hafta sigaradan uzak tutsun sonraki günlerde salarım zaten tavsiye edebileceğiniz puff var mı içimi rahat şekerli
Mangolu olabilir ice isimli bir şey vardı oda rahat

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
1 haftalık istiyorsan 2000 çekimlik puff lar falan da var markadan markaya değişkenlik gösteren tatlar da var. Benim tavsiyem çok tatlı alma eğer sonrasında bırakmak istiyorsan tatlar çok güzel çünkü. Daha çok sade, fresh bir şey almaya bak.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,546
İsim
Taha yücel
Blue razz lemon kullamıştım güzeldi
sonra Cedar berries diye bir puff hediye etmişti arkadaşım sedir meyveleri diye geçiyor çok çok güzel tadı var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

10k lık dediklerim

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Sinan
Denediklerim arasında tavsiye edebikeceklerim Dragon Fruit Banana Cherry, Blue Razz Lemon, Lush Ice, Red Mojito

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denediklerim arasında tavsiye edebikeceklerim Dragon Fruit Banana Cherry, Blue Razz Lemon, Lush Ice, Red Mojito
1 haftalık istiyorsan 2000 çekimlik puff lar falan da var markadan markaya değişkenlik gösteren tatlar da var. Benim tavsiyem çok tatlı alma eğer sonrasında bırakmak istiyorsan tatlar çok güzel çünkü. Daha çok sade, fresh bir şey almaya bak.
Blue razz lemon kullamıştım güzeldi
sonra Cedar berries diye bir puff hediye etmişti arkadaşım sedir meyveleri diye geçiyor çok çok güzel tadı var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

10k lık dediklerim
Mangolu olabilir ice isimli bir şey vardı oda rahat
10000 luk dragon fuit vozol aldım çekimi rahat bakalım kaç gün götürür

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
1 aylık falan istiyorsan nasty 5000 var ben kullanmıştım karpuz ve buz aromalı baa güzel aslında

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Top Bottom