puffin tarayıcı ram kullanımı ve hızı nasıl?

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Şuanda microsoft edge kullanıyorum laptopumda 6 gb ram var yani bana az ram ve cpu tüketen tarayıcı lazım sanırım pufinde bulut tabanlı bulut olunca daha az mı ram yiyor bilgilendirirseniz sevinirim

Şuanda microsoft edge kullanıyorum laptopumda 6 gb ram var yani bana az ram ve cpu tüketen tarayıcı lazım sanırım pufinde bulut tabanlı bulut olunca daha az mı ram yiyor bilgilendirirseniz sevinirim
puffini bilmiyorum ama opera gx kullanabilirsiniz. gx de ne kadar ram kullanacağını ayarlayabiliyorsunuz.

öyle yapınca akıcılık vs kalmıyordu bende
anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anda ben normal opera kullanıyorum 3 tane eklentim var pc min ram ı 4 gb. hiç sıkıntı yaşamıyorum

Edge'den şaşmayın. Opera GX pek de övüldüğü kadar iyi bir uygulama değil performans konusunda. İyi yanları ücretsiz orta dandik oyunları sıralıyor olması ve senkronizasyonu kendi içinde güzel olması yani eklenti gerektirmemesi. Kaynak tüketimi konusunda en iyisi Edge şu an, daha düşük olanlar var ama bazı konforlarınızdan vazgeçmek gerek.

Geri