Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

Tam modeli ne kasanın?
Deepcool morpheus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz Olur Sırf Akvaryum Diye Değmez Güzelim Kasa Zaten .
Bilmiyorum tabide arada kaldım. Kasayı satarsam belki geçebilirim. Daha lianli fan eksik onlarıda alacam sıvı soğutmada yok mesela birde egzos fanı yok onlarıda tamamlayınca daha güzel olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolar rgb olacak lian Li olacak yani

Ekler

• 1753647751282.webp
    1753647751282.webp
    160.4 KB · Hit: 14
Beyler malumunuz havalar sıcak. Bende ilk kez sistem toplamanın verdiği cahillikle kasayı küçük seçtim esasında ben biraz büyük bekliyordum. XPG valor mesh benim için hayal kırıklığı oldu, hava akışı konusunda pek memnun değilim bu yüzden bütçemi biraz artırıp biraz daha elle tutulur, hava akışı güzel deneyimlediğiniz kasa öneresi istiyorum hali hazırda psu var zaten. Psu olmasına gerek yok yani. Hava akışı ve fan kalitesi güzel olsun yeterli.
Bütçe: 8000TL
https://www.n11.com/urun/zoko-amira...ilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayar

Al geç çok zorlamaya gerek yok fiyatı aldatmasın aşırı kaliteli bir kasa bir o kadar da hava sirkülasyonu iyi 55 bine PC topladım bu kasanın içine kurdum çok sıcak bir iklime sahip bir şehirde oturuyorum nemden geçilmiyor bana mısın demiyor sistem

https://www.n11.com/urun/zoko-amira...ilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayar

Al geç çok zorlamaya gerek yok fiyatı aldatmasın aşırı kaliteli bir kasa bir o kadar da hava sirkülasyonu iyi 55 bine PC topladım bu kasanın içine kurdum çok sıcak bir iklime sahip bir şehirde oturuyorum nemden geçilmiyor bana mısın demiyor sistem
Zoko alacağına Corsair Al .

kendi gözlerinle özelliklerine tekrardan bak derim satıcının yazdığı şeyle beni yargılama !
Ya dostum şahsen ben kullanıyorum kendi gözümle görüyorum yetmez mi zaten 3-5 form gesden konulara baksan kasayı ne kadar övdüklerini görürsün tabi arkadaşın bütçesi daha fazla ama bence gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri