Lancool 3 kullanıyorum baya güzel. Gerçi görsele önem veriyorsanız O11D Evo RGB de olur. Tower olarak DeepCool Morpheus da iyi olabilir, gerçi baktım herhâlde stok kalmamış, fiyatı 20 bine vurmuş, 8-9 ay önce 5-6 bin değil miydi bu

Dikkate değer birkaç husus var, Artic 3 420mm ile kullanıyorum. Radyatörün kalınlığı yüzünden ön fan braketini aşağı, içeriye yakın olan şekilde takmak zorunda kalıyorsun. Normalde ön fanların takıldığı braketi 3 seviyede takma seçeneği var, uzak, yakın, aşşağı gibi. Ben aşşağı takmak zorunda kaldım. Öbür türlü sıvı soğutucunun radyatörü ucu ön braketinin yaylarına değiyor ve braketin üstü hafif açık kalıyor. O yüzden sıvı soğutucunun radyatör kalınlığına dikkat et, 360mm kullanacaksan ise radyatör daha kısa olacağı için büyük ihtimalle bu sorun olmaz. Diğer husus, kasa gerçekten çok ağır, iki tarafında cam panel var, her şeyini söktükten sonra bile normal 2-3 bin TLlik ATX kasa ağırlığı civarında, kaç kg sayı olarak bilmiyorum ama evin bir orasından bir orasına taşıyacaksan, aşık olmadıysan önermem. Ayrıca iki cam panel ve arka tarafında iki metal kapak olduğu için ses yalıtımı konusunda iyi olduğunu düşünüyorum sadece kasayla gelen ön fanlar... berbat 800-850 rpme ayarlamanız gerekiyor. Fan alacağım derseniz geçebilirsiniz. I/O Hub'ın birçok argb kablosu var, usb 3.0 ve type c kablosu var. USB portlara laf yok sadece toplam 2 kablo ama argbyi belki başka kontrolcülerle fln sağlayacaksanız baya kablo kirliliği yapıyor. Bu kabloları sökmeyi düşünüyorum, umarım kolay çıkartılıp takılan bir şeydir ama sanmıyorum xD Artic'in 420mm radyatörü, Hub'u üste kullanıyorsanız oradaki hareket kabiliyetinizi kısıtlıyor. Bu yüzden üşenip, aşşağı deptim. Eğer bir gün üşenmezsem hubı aşşağı almayı düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, 3 Eril ve 1 dişi ucu olan rgb kablo vardı yanlış hatırlamıyorsam, kendiniz araştırmanız daha doğru olacaktır. Power SW kablosunun ucu parça pinçik değil, normal fan headere takar gibi power/led pin yerine direk rahatça takıyorsunuz. Eski kasadan gelen ben bunu baya mucizevi bulmuştum

Onun dışında airflowu cidden iyi olan bir kasa, birçok şeyi takıp çıkartabilirsiniz, geniş mi geniş. Nexus incelemesini yaptıydı diye hatırlıyorum belki birazda anlatmıştır ama geçen yine baktığımda bu hub konusunu cidden detaylı gösteren bir video bulamadım. Gösteren sadece kaç radyatör takılır kaç fan takılır kaç mm olur, depolama kaç tane olur nereye takarsın diye gösteriyor.