- Reaksiyon skoru
- 948
DeepCool Morpheus .Tam modeli ne kasanın?
DeepCool Morpheus .Tam modeli ne kasanın?
Deepcool morpheusTam modeli ne kasanın?
Bilmiyorum tabide arada kaldım. Kasayı satarsam belki geçebilirim. Daha lianli fan eksik onlarıda alacam sıvı soğutmada yok mesela birde egzos fanı yok onlarıda tamamlayınca daha güzel olacakGereksiz Olur Sırf Akvaryum Diye Değmez Güzelim Kasa Zaten .
Morpheus
Satışta yok. Stoğu olan kasalar lazım.Deepcool morpheus
Stok sanırım bayadır yok. Sarı siteden bulursun diye düşünğyorum.Satışta yok. Stoğu olan kasalar lazım.
420 Mm İçin İstiyorsan .Satışta yok. Stoğu olan kasalar lazım.
Stok sanırım bayadır yok. Sarı siteden bulursun diye
Tahta kısımlar hoşuma gitmedi.420 Mm İçin İstiyorsan .
Bunda 420mm radyatör desteği yok diye biliyorum420 Mm İçin İstiyorsan .
![]()
Lian Li Lancool 217 Beyaz Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Lian Li Lancool 217 Beyaz Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
alabilirsin .
Sizin Bahsettiğiniz Model Bu Değil Miydi Hocam ?Bunda 420mm radyatör desteği yok diye biliyorum
https://www.n11.com/urun/zoko-amira...ilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayarBeyler malumunuz havalar sıcak. Bende ilk kez sistem toplamanın verdiği cahillikle kasayı küçük seçtim esasında ben biraz büyük bekliyordum. XPG valor mesh benim için hayal kırıklığı oldu, hava akışı konusunda pek memnun değilim bu yüzden bütçemi biraz artırıp biraz daha elle tutulur, hava akışı güzel deneyimlediğiniz kasa öneresi istiyorum hali hazırda psu var zaten. Psu olmasına gerek yok yani. Hava akışı ve fan kalitesi güzel olsun yeterli.
Bütçe: 8000TL
Zoko alacağına Corsair Al .https://www.n11.com/urun/zoko-amira...ilgisayar-kasasi-41887479?magaza=trbilgisayar
Al geç çok zorlamaya gerek yok fiyatı aldatmasın aşırı kaliteli bir kasa bir o kadar da hava sirkülasyonu iyi 55 bine PC topladım bu kasanın içine kurdum çok sıcak bir iklime sahip bir şehirde oturuyorum nemden geçilmiyor bana mısın demiyor sistem
Benim önerdiğim kasa E-ATX kardeşim daha ferah geniş bir boyuta sahipZoko alacağına Corsair Al .
![]()
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Corsaır 480t 3xar120 Rgb Fanlı Midt Atx Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim önerdiğim kasa E-ATX kardeşim daha ferah geniş bir boyuta sahip
Ya dostum şahsen ben kullanıyorum kendi gözümle görüyorum yetmez mi zaten 3-5 form gesden konulara baksan kasayı ne kadar övdüklerini görürsün tabi arkadaşın bütçesi daha fazla ama bence gerek yok![]()
480T RGB Airflow Tempered Glass Mid-Tower Case
The CORSAIR 480T is a mid-tower ATX case with a spacious interior and excellent potential for a great cooling case.www.corsair.com
kendi gözlerinle özelliklerine tekrardan bak derim satıcının yazdığı şeyle beni yargılama !