Neler Yeni

PULSAR N250 ALINIR MI?

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Anıl Bostancı
Daha önce kullanmış yada sahip olan arkadaşlarımız beni aydınlatırsa çok iyi olur yorumlarınızı bekliyorum.Ns200 ile arasında kaldım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
NS200 ile aynı beygir gücüne sahip bir motor. Hacim büyüyor ama beygir aynı kalıyor. Üstelik NS serisinde 4 valf varken N serisinde 2 valf var. Bunun tek artısı düşük devirde alacağın tork daha yüksek olur şehir içinde daha rahat edersin. NS 6 vitesken N 5 vites. NS de su soğutma varken, N serisinde yağ soğutma (?)ya geçilmiş. Bir üst modele geçildiği halde neden bazı konularda downgrade yapılmış anlam veremedim. Ha N serisinin artısı yok mu tabii ki var. Çift kanallı ABS var. Bu da daha güvenli bir frenleme demek. NS de sadece önde ABS var. Onun dışında quickshifter eklenmiş. Vites geçişleri daha kolay olmuş. Vites göstergesi eklenmiş artık hangi viteste olduğumuzu görebiliriz.

Nitekim iki model de birbirinden eksiyle ve artıyla geliyor. Ben açıkçası N250 alırdım. Daha güncel, daha güvenli, daha konforlu.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
NS200 ile aynı beygir gücüne sahip bir motor. Hacim büyüyor ama beygir aynı kalıyor. Üstelik NS serisinde 4 valf varken N serisinde 2 valf var. Bunun tek artısı düşük devirde alacağın tork daha yüksek olur şehir içinde daha rahat edersin. NS 6 vitesken N 5 vites. NS de su soğutma varken, N serisinde yağ soğutma (?)ya geçilmiş. Bir üst modele geçildiği halde neden bazı konularda downgrade yapılmış anlam veremedim. Ha N serisinin artısı yok mu tabii ki var. Çift kanallı ABS var. Bu da daha güvenli bir frenleme demek. NS de sadece önde ABS var. Onun dışında quickshifter eklenmiş. Vites geçişleri daha kolay olmuş. Vites göstergesi eklenmiş artık hangi viteste olduğumuzu görebiliriz.

Nitekim iki model de birbirinden eksiyle ve artıyla geliyor. Ben açıkçası N250 alırdım. Daha güncel, daha güvenli, daha konforlu.
250NK mı N250 mi peki

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Anıl Bostancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bende güncellik ve tork açısından n250 yi beğendim fakat işte bazı nedenlerden dolayı aklımda soru işareti kalmıştı aydınlattığınız için teşekkürler

mSyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Sarısoy
Konu dışı ama motor ekipmanları konusunda yardımcı olacak var mı bana

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Konu dışı ama motor ekipmanları konusunda yardımcı olacak var mı bana
Kuzene ve bi abiye
Scoyco JK127
MT2 Revenge almıştık. Eldiveni hatırlamıyorum.
Kask olarak Bell de önerebilirim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
250NK mı N250 mi peki
CF parçası zor bulunuyor ve sonuç olarak Çin motoru. Hoş Hint malından da çok bir şey beklememek gerekir ama yine de çinden iyidir. Bajaj servisi Türkiye'de daha yaygın ayrıca. He bir de NK 250 tip olarak çirkin buluyorum bu kendi görüşüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende güncellik ve tork açısından n250 yi beğendim fakat işte bazı nedenlerden dolayı aklımda soru işareti kalmıştı aydınlattığınız için teşekkürler
Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom