Güzel 1 senedir kullanıyorum memnunum lakin az önce şarj olmamaya başladı hiç bir şekilde kullanamıyorum mail attım bakalım![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Güzel 1 senedir kullanıyorum memnunum lakin az önce şarj olmamaya başladı hiç bir şekilde kullanamıyorum mail attım bakalım
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
O kadar bütçe çıkamayabilirim max proÇözüldü olarak işaretlemişsin VXE R1 Alıcaksın heralde Pro Max modelini al
direkt r1 alsam çok mu kötü ki diğerlerine göreÇözüldü olarak işaretlemişsin VXE R1 Alıcaksın heralde Pro Max modelini al
Yazın bende bu mouse'u alcak oldum Klasik R1 üstüne bütçem çıkmıyordu ama herkes Pro nun aşşağısına inme diyordu takılma sorunu vb varmış yani ben çok Pro nun altındaki modellerini alan görmedimO kadar bütçe çıkamayabilirim max pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt r1 alsam çok mu kötü ki diğerlerine göre
Dediğim gibi dareu a950 pro 4k var memnunumBu nasıl sizce beyler?![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Furylevel z1 al vxe r1 sadece pro modeli iyi furlyevel z1 işini görecektir. Youtube da samimi inceleme videosu var kendi üreticisinin.Konu başlıkta ki gibi. Hangi fareyi önerirsiniz? Aklımda hiç bir fikir yok ve bu konulardan hiç anlamam.
Furylevel z1 kullandınız mı daha önce? Pek ısınamadım.Furylevel z1 al vxe r1 sadece pro modeli iyi furlyevel z1 işini görecektir. Youtube da samimi inceleme videosu var kendi üreticisinin.