GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,583
masallahda hocam kac gramEve pilli akin 615 saat gidiyor
masallahda hocam kac gramEve pilli akin 615 saat gidiyor
Bence de öyle de connectgame hiç güven vermiyor o yüzden yoksa a950pro yanında dongle ile falan geliyor baya iyi.A950 Pro 4K en mantıklı seçenek aslında
birde 4k sanırsam 240hz ve üstü için öneriliyormuş benim monitör de 144 olduğu için fazla kaçar gibi.Bence de öyle de connectgame hiç güven vermiyor o yüzden yoksa a950pro yanında dongle ile falan geliyor baya iyi.
Fazla falan kaçmaz. Ya kim uydurdu bu 240Hz altı yoksa 4K almayın şeyini. Yok öyle bir şey hocam ya. Her türlü fark hissediyorsun.Bence de öyle de connectgame hiç güven vermiyor o yüzden yoksa a950pro yanında dongle ile falan geliyor baya iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde 4k sanırsam 240hz ve üstü için öneriliyormuş benim monitör de 144 olduğu için fazla kaçar gibi.
o zaman darmoshark m3 pro sonradan da dongle alsam sıkıntı çıkmıyor değil mi?Fazla falan kaçmaz. Ya kim uydurdu bu 240Hz altı yoksa 4K almayın şeyini. Yok öyle bir şey hocam ya. Her türlü fark hissediyorsun.
280 hz monitörüm var vxe r1 destekler miFazla falan kaçmaz. Ya kim uydurdu bu 240Hz altı yoksa 4K almayın şeyini. Yok öyle bir şey hocam ya. Her türlü fark hissediyorsun.
r1 4k değil zaten destekler yani.280 hz monitörüm var vxe r1 destekler mi
içinden dongle çıkıyor mur1 4k değil zaten destekler yani.
çıkmıyor diye biliyorum. dareu a950 pro 4k bakabilirsin.içinden dongle çıkıyor mu
4 K işlemciyi yormaz mı daha dusuk seviyede kullanılabiliyorsa ondan alacağım ayrıca cpnnect game güvenilir midirçıkmıyor diye biliyorum. dareu a950 pro 4k bakabilirsin.
Hocam ben ne dedim şimdi280 hz monitörüm var vxe r1 destekler mi
Hocam kızma yav teşekkür ettim alıyorumHocam ben ne dedim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya anlamak istemiyor mi kimse beni. Hurafe diyorum MouseHZ ile MonitörHZ alakasız diyorum bana ne soruyorsunuz hocam yapmayın etmeyin.
Alabilirsiniz o mouse u
Kısmen güvenilir diyebiliriz aldığınız ürün elinize ulaşır ama sonradan bir şey olduğunda muhattap bulamayabilirsiniz.4 K işlemciyi yormaz mı daha dusuk seviyede kullanılabiliyorsa ondan alacağım ayrıca cpnnect game güvenilir midir