Neler Yeni

1 - 1.5 k arası kablosuz mouse önerisi

A950 Pro 4K en mantıklı seçenek aslında
Bence de öyle de connectgame hiç güven vermiyor o yüzden yoksa a950pro yanında dongle ile falan geliyor baya iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de öyle de connectgame hiç güven vermiyor o yüzden yoksa a950pro yanında dongle ile falan geliyor baya iyi.
birde 4k sanırsam 240hz ve üstü için öneriliyormuş benim monitör de 144 olduğu için fazla kaçar gibi.

birde 4k sanırsam 240hz ve üstü için öneriliyormuş benim monitör de 144 olduğu için fazla kaçar gibi.
Fazla falan kaçmaz. Ya kim uydurdu bu 240Hz altı yoksa 4K almayın şeyini. Yok öyle bir şey hocam ya. Her türlü fark hissediyorsun.

Fazla falan kaçmaz. Ya kim uydurdu bu 240Hz altı yoksa 4K almayın şeyini. Yok öyle bir şey hocam ya. Her türlü fark hissediyorsun.
o zaman darmoshark m3 pro sonradan da dongle alsam sıkıntı çıkmıyor değil mi?

Birde m3 pro ve f1 pro arasındaki farka değer mi ? (ya da r1 pro)

280 hz monitörüm var vxe r1 destekler mi
Hocam ben ne dedim şimdi

Ya anlamak istemiyor mi kimse beni. Hurafe diyorum MouseHZ ile MonitörHZ alakasız diyorum bana ne soruyorsunuz hocam yapmayın etmeyin.

Alabilirsiniz o mouse u

Hocam ben ne dedim şimdi

Ya anlamak istemiyor mi kimse beni. Hurafe diyorum MouseHZ ile MonitörHZ alakasız diyorum bana ne soruyorsunuz hocam yapmayın etmeyin.

Alabilirsiniz o mouse u
Hocam kızma yav teşekkür ettim alıyorum

Geri