Neler Yeni

Puma Social Media Design

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yüksek Kalite.
PUMA-SOCIAL-MEDIA1.jpg

Bergee

80+ Silver
Eline sağlık hocam harika olmuş lakin biraz karışık olmuş gibi onun haricinde çalışma muazzam :)

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eline sağlık hocam harika olmuş lakin biraz karışık olmuş gibi onun haricinde çalışma muazzam :)
Yorumunuz için teşekkürler. Karışıktan daha çok bu bir tarz artık, ben de buna uygun çalışmalar yapılan firmalara tasarım yapmayı seviyorum ama mesela İstikbal için bu şekilde bir tasarım çok saçma olabilirdi.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hoş olmuş ama bazı eksikler var elbette.
Ayakkabı arkaplanla kaybolmuş. Koyu font, ayakkabının kontürlerini yutmuş. Aynı sorun sweetshirtte yok mesela. Gri fonta siyah sweet oturmuş.

Ayrıca font seçimi yanlış. Daha anlaşılır ve daha vurgulu bir font seçilebilir. Sokak, serseri, graffiti temalı bir broşüre o font yakışmamış. Fontu daha da daraltmak belki sorunu çözebilir. Kelimeler çok geniş kalmış.

Başlık minimalist kalmış. Tüm proje karışıkken başlığın minimalist kalması göze amatörce geliyor.

Ayakkabıda unutulmayan renk tercih detayı ve sağ altta bulunan puma logosunun sweette arkaya koyulma detayı hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.

Background imagelerde seçim hatası var. Üstteki çok iç karartıcı, alttaki ise üründen çok arkaplanla odaklanmamı sağlıyor. Her baktığımda arkaplanla bir detay görüyorum. SEO bakımından sayfada tutar kullanıcıyı ama ürünü incelemesini etkiler.

BBaşlıca yorumlarım bunlar. İyi iş genel olarak. Daha iyilerini olacağının habercisi. Eline sağlık.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@SorryImSoBussy

Ana başlık için haklısınız hangi kafayla onu okeyleyip bir yerlere yükledim anlamadım (Behance'de en azından onu değiştim). Diğer fikirleriniz de için teşekkürler, yapıcı yorumlara her zaman açığım.

Çalışma öncesi NIKE projesinin dosyalarını sildim ve kurtaramadım, sonuna doğru kurtaramanın verdiği mod düşüklüğü ile yapacağım şeylerden uzaklaştım fakat bunlar bir sorun olmamalı, bunun için de artık daha odaklanmam lazım. Dediğiniz yorumlara katılıyorum ana postta rahatsız edici çok şey var, biraz sakinlikle dikkat edince daha net ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
Top Bottom