Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PUMA Unisex Smash V2 Sneaker 584 TL

dacari1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Osman Aydoğmuş
benim de alasım vardı ama ayağım taraklı. yorumlarda tavsiye etmemişler vazgeçtim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama 1200den düşmüş dediğine bakmayın bayadır 600-630dan satılıyordu hatta daha yeni iade ediyorum siyah almıştım. Fakat fiyat hala çok iyi pumanın kendisinde bile 900 falandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim de alasım vardı ama ayağım taraklı. yorumlarda tavsiye etmemişler vazgeçtim
Yorumlarda tabanın çok kısa sürede eridiğini belirtmişler eğer tabandan kasıt içindeki ise problem değil değiştiririz de alt taban eriyorsa problem.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bayadır 600-630dan satılıyordu hatta daha yeni iade ediyorum siyah almıştım.

Yorumlarda tabanın çok kısa sürede eridiğini belirtmişler eğer tabandan kasıt içindeki ise problem değil değiştiririz de alt taban eriyorsa problem.
Yine de güzel fiyat hocam. Siz niye iade ediyorsunuz

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bayadır 600-630dan satılıyordu hatta daha yeni iade ediyorum siyah almıştım.

Valla hocam geçen indirimde 340 TL ye almıştım önceki pumayı. Ben şikayetçi değilim. 3 tane ayakkabı olacak. Değişimli giyerim artık. Fakat bu tür ayakkabılarla sürekli aynı ayakkabiyi giymeyin diye öneride bulunuyorlar zaten. Hem koku hem kullanım açısından yani

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Para lazım :/ Telefon için param çıkışmadı yoksa baya beğendiğim ve aylardır takibimde olan modeldi. Ayağı taraklı olana gitmez söyleyeyim. 45 giyiyorum ince ayağım var cuk olmuştu.

Valla hocam geçen indirimde 340 TL ye almıştım önceki pumayı. Ben şikayetçi değilim. 3 tane ayakkabı olacak. Değişimli giyerim artık. Fakat bu tür ayakkabılarla sürekli aynı ayakkabiyi giymeyin diye öneride bulunuyorlar zaten. Hem koku hem kullanım açısından yani
Doğru, fiyat güzel üstteki yorumumu düzelteyim yanlış anlaşılıyor. Bu arada siyahı çok güzeldi beklediğimden iyi çıktı rengi :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Para lazım :/ Telefon için param çıkışmadı yoksa baya beğendiğim ve aylardır takibimde olan modeldi. Ayağı taraklı olana gitmez söyleyeyim. 45 giyiyorum ince ayağım var cuk olmuştu.

Doğru, fiyat güzel üstteki yorumumu düzelteyim yanlış anlaşılıyor. Bu arada siyahı çok güzeldi beklediğimden iyi çıktı rengi :)
yo yo düzeltme problem değil knk ona göre alırlar

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Geçen sene smash v3 almıştım 550tl ye baya güzel ve rahat bir ayakkabı, tabanı da çok çok yumuşak giydiğim ayakkabılardan taban olarak hoşuma giden tek ayakkabı olabilir , soft foam + mi ne tabanlık var , 1 senedir kullanıyorum ve halen çok iyi durumda lekeleri vs ufak silince geçiyor hemen ,

SadeceSeyf

80+ Gold
Geçen sene smash v3 almıştım 550tl ye baya güzel ve rahat bir ayakkabı, tabanı da çok çok yumuşak giydiğim ayakkabılardan taban olarak hoşuma giden tek ayakkabı olabilir , soft foam + mi ne tabanlık var , 1 senedir kullanıyorum ve halen çok iyi durumda lekeleri vs ufak silince geçiyor hemen ,
Bu ayakkabilarin kirlenen yerlerini neyle temizleyeceğiz

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Bu ayakkabilarin kirlenen yerlerini neyle temizleyeceğiz
Üst taraflar ıslak bir bezle yada ıslak mendille silince hemen geçiyor, alt taraf taban kısmı ise biraz sabunlu bez ile vs silince geçiyor, sararma yapmıyor ,en iyi yani bu bence, bağcıklar kirlenebiliyor onu da isterseniz bağcığı çıkarıp yikayabilirsiniz yada direk ayakkabıyı makineye atıp yilayabilirsiniz , ben daha 1 kez yıkadım, ayakkabı yeni gibi oldu

SadeceSeyf

80+ Gold
Üst taraflar ıslak bir bezle yada ıslak mendille silince hemen geçiyor, alt taraf taban kısmı ise biraz sabunlu bez ile vs silince geçiyor, sararma yapmıyor ,en iyi yani bu bence, bağcıklar kirlenebiliyor onu da isterseniz bağcığı çıkarıp yikayabilirsiniz yada direk ayakkabıyı makineye atıp yilayabilirsiniz , ben daha 1 kez yıkadım, ayakkabı yeni gibi oldu
tşkrler

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Rica ederim ,ama v2 de nasıldır bilmiyorum ama büyük ihtimalle aynıdır

Bunların dışı kadife gibi bir şey herhalde öyleyse almayın derim leke tutabilir

SadeceSeyf

80+ Gold
Rica ederim ,ama v2 de nasıldır bilmiyorum ama büyük ihtimalle aynıdır

Bunların dışı kadife gibi bir şey herhalde öyleyse almayın derim leke tutabilir
Kadife daha güzel duruyor ama. Ben de bunun deri olanı var o bir tık kötü duruyor

SycsıoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hasan uluk
Arkadaşlar amazonda değişim oluyor mu ?

Top Bottom