Bilsem kendim yapardim. .dPeki nasıl sağ mesut şekilde çıkarım?
Bi bakın buna kendim buldum :Bilsem kendim yapardim. .d
86K üyesi var.Bi bakın buna kendim buldum :
MEGA Signals - CryptoCurrency Investment Group Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki MEGA Signals - CryptoCurrency Investment Group topluluğuna göz at, diğer 89447 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg
Şey diyor ne kadar güvenilir bilemem izlemeniz için attım.
Takipçiler alım yaptıktan sonra balinamız alım emrini veriyor. %100 kar garantisi veriyoruz vs. vs.
4 Kasımda appc sinyali vermişler. Fırlamış.Bi bakın buna kendim buldum :
Discord'daki MEGA Signals - CryptoCurrency Investment Group topluluğuna göz at, diğer 89447 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg
Takipçiler alım yaptıktan sonra balinamız alım emrini veriyor. %100 kar garantisi veriyoruz vs. vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
86K üyesi var.
86 k sı var ama davet edince 5 saniye erken veriyormuş. Herkes bot davet etmiş sanirim.Bi bakın buna kendim buldum :
86K üyesi var.
4 Kasımda appc sinyali vermişler. Fırlamış.
5 sn erken vermek derken? Söylesene şu işi bütün çevremi davet edeyim? Her kişi başına 5 sn erken mi diyor?86 k sı var ama davet edince 5 saniye erken veriyormuş. Herkes bot davet etmiş sanirim.Bakılabilir.
Onların dışında bir örnek vereyim. Bu gece oldu bu. Her grup böyle demiyorum!Peki güvenilir mi sen bunları dinliyor musun? Sen bunlara güveniyorsan ben de güveniyorum.