Neler Yeni

PÜRÜZSÜZ CİLT İÇİN TAVSİYELER

EsdeathSama

80+ Bronze

The Purest Solutions Yağlanma Dengeleyici Tonik 200 ml​

kanka bunu aldım pamukta aldım nasıl kullanıyor kaç damla damlatıcaz veya pamuksuz yüze kaç damla damlatıp yayacağız
Pamuğun bir yüzeyini nemlendirecek kadar yeter. Genelde saymıyorum göz kararı yeterli oluyor. Doğrudan yüze değilde pamukla uygularsanız daha az miktar kullanarak yüzünüze daha eşit dağıtabilirsiniz.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Pamuğun bir yüzeyini nemlendirecek kadar yeter. Genelde saymıyorum göz kararı yeterli oluyor. Doğrudan yüze değilde pamukla uygularsanız daha az miktar kullanarak yüzünüze daha eşit dağıtabilirsiniz.
Hocam siz bu hattınızı kullandınız ben yüzüm için sivilcelerden dolayı bir şey almayı düşünüyorum hangi marka hangi ürün alayım bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim

123kral14

80+ Silver
Hocam siz bu hattınızı kullandınız ben yüzüm için sivilcelerden dolayı bir şey almayı düşünüyorum hangi marka hangi ürün alayım bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim
kanka ben arkadaşın attığı şeyleri aldım 1 hafta kullanayım hızlıca deneyimlerimi aktarayım ona göre sende alırsın da önce sivilcenin çıkış nedeneini tespit etmek gerekiyor ben sağlam diyet vs. yapıyorum ama işte çok terliyorum silemiyorum falan yağ yapıyor

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
kanka ben arkadaşın attığı şeyleri aldım 1 hafta kullanayım hızlıca deneyimlerimi aktarayım ona göre sende alırsın da önce sivilcenin çıkış nedeneini tespit etmek gerekiyor ben sağlam diyet vs. yapıyorum ama işte çok terliyorum silemiyorum falan yağ yapıyor
Knk şeker tüketme büyük ölçüde iyi gelir kullanıcağın şeyde ilk 3 4 gün sivilcen artabilir ama sonra azalır genelde

EsdeathSama

80+ Bronze
Ben uzun süredir bahsettiğim ürünleri kullanıyorum, memnunum. Size de aynılarını önerebilirim.
Marka özelinde soruyorsanız nivea, neutrogena gibi aşırı bilindikleri önermem çünkü bunlar biraz marka algısı ve çok iyi ürünler değiller bana göre. Tabii hiç bilmediğiniz bir markayı da almayın, sonra daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Ziaja, Yoskine, The Purest Solutions gibi markalar iyidir.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Ben uzun süredir bahsettiğim ürünleri kullanıyorum, memnunum. Size de aynılarını önerebilirim.
Marka özelinde soruyorsanız nivea, neutrogena gibi aşırı bilindikleri önermem çünkü bunlar biraz marka algısı ve çok iyi ürünler değiller bana göre. Tabii hiç bilmediğiniz bir markayı da almayın, sonra daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Sağol knk

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Knk ziaja aldım nasıl kullanacağım

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Fettah Özalp
Evet arkadaşlar gerek yüzünde gerekse omuz ve sırt bölgelerinde sivilce olan arkadaşlarımız var. Pürüzsüz bir cilt için sizler ne yapıyorsunuz piyasada onlarca ürün var hangileri alınmalı deneyimlerinizi paylaşırsanız gerek bana gerek bir çok kişiye yardımınız dokunur.
sağlıklı beslenme, düzenli spor, testosteron, abur cuburu bırak hayatından, bide bolca su. bide sapa saçma şeylere üzülme, durduk yere dertli müzik dinleme yani, saçın dökülebilir falan falan

EsdeathSama

80+ Bronze
Knk ziaja aldım nasıl kullanacağım
Öncelikle yüzünü temizle. Bu bir jel, tonik veya düz su olabilir. Sabunla yüzünü yıkamanı pek önermiyorum fazla köpürüyor.
Sonra temiz cilde, parmak ucuna veya avcuna kremi dökerek göz ve çevresi harici istediğin yere uygula.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beslenmenize çok özen gösterin yağlı şekerli işlenmiş ürünlerden uzak durun aburlardan uzak durun çok fazla kuruyemiş de sivilce leke vs yapar az öz yiyin kısaca dengeli sağlıklı beslenin

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Öncelikle yüzünü temizle. Bu bir jel, tonik veya düz su olabilir. Sabunla yüzünü yıkamanı pek önermiyorum fazla köpürüyor.
Sonra temiz cilde, parmak ucuna veya avcuna kremi dökerek göz ve çevresi harici istediğin yere uygula.
Günde kaç kez yapıyım ve yüze sürdükten sonra bekleticekmiyim yoksa hemen durulayacakmıyim

EsdeathSama

80+ Bronze

123kral14

80+ Silver
Günde kaç kez yapıyım ve yüze sürdükten sonra bekleticekmiyim yoksa hemen durulayacakmıyim
1 yeterli. 5-10dk arası bekletin. Eğer yanma, batma yaparsa daha kısa süre bekletip durulayın.
Güncelleme ürünleri kullanmada 3. Gndeyim ilk gün çok azalma oldu bir anda fakat bugün yüzümdr eskisinden çok sivilce oldu dün akşamdan da kremleri uygulandığından hepsinin beyazı vardı ve dedim bunlar işe yarayacak sanırım bugün biraz daha fazla sivilce var devamını da guncelleyecegim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,361
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom