Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset
ÖnermemKulaklığı yeni keşfettim pusat v5 mouse pusat k3 pro klavye alacağım birde üstüne pusat bir kulaklık gider mi mikrofon performansı gayet iyi RGBler de güzel sizce 350 TL vermeye değer mi ?![]()
Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headsetwww.monsternotebook.com.tr
Kulaklık indirime girmiş normalde 480 TL civarıydi zaten bu kulaklıkgi çok düşündüm muhtemelen bunu alırımÖnermem
Bunları alın;
Kulaklık
![]()
ASUS TUF Gaming H3 Kırmızı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık (90YH02AR-B1UA00)
Hafif tasarım ve hızlı soğuyan kulak yastıklarına sahip TUF Gaming H3 oyuncu kulaklığıwww.gaming.gen.tr
Mouse
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık indirime girmiş normalde 480 TL civarıydi zaten bu kulaklıkgi çok düşündüm muhtemelen bunu alırım
Mouse a gelince bence pusat v5 mouse daha konforlu ve performanslı bu attığıniz mouse u da çok düşündüm elime oturur oturmaz çok bilemedim ama v5 bana daha uygun olur gibi geliyor
forum.donanimarsivi.com
Güzel rehber de reis sen neden monster pusat v5 oyuncu mouseunu sevmedin nesi kötü konuyu açarsan sevinirim.Rehber - Her Bütçeye Mouse Önerileri
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım. 0-80 TL https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-everest-sm-m9-optik-kablolu-fiyati,810680412.html https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-philips-g314-isikli-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,829213411.html...forum.donanimarsivi.com
Bozulduğu için.Güzel rehber de reis sen neden monster pusat v5 oyuncu mouseunu sevmedin nesi kötü konuyu açarsan sevinirim.
Garantiye felan gönderdin mi başka sorun çıktı mı ?Bozulduğu için. evde vardı bozuldu kendiliğinden