Pwm fan çoklayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
34
Anakartımda sadece bir tane 4 pin Sys fan çıkışı var. Bu 4 pin sys fan çıkışından 2 tane 4 pin bir tanede 3 pin çıkışlı olan çoklayıcı var mıdır? Ek olarak 3 pinli çıkışa 5 li bir 3 lü çıkış daha takacam (5 li üçlü çıkış bende var). Bu şekilde yaptığımda bütün fanları kontrol edebilir miyim?

Selamlar,

ID-COOLING HA-02C veya HA-02 çoklayıcılar çok başarılı ARGB destekleride var.​

Hocam daha ucuza bulamaz mıyız 5 pin girişine ihtiyacım yok. Bu 4 pin girişine 3 pin takabiliyor muyuz bana 2 tane 4 pin çıkışı bir tane de 3 pin çıkışı olsa yeter

Fan çoklayıcıdan dağılan fanlar aynı hızda döner. Her birini kontrol etmek için bunu destekleyen anakart bakmalısın.

Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı PWM Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu https://www.amazon.com.tr/dp/B087FPVKR8/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_43WRQDCFVBX3MQCA74GS

Bunu alsam bir tane 4 pin çıkışı var diğerleri 3 pin. Bütün fanlar 4 pin çıkışıyla aynı hızda döner mi bunu alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan çoklayıcıdan dağılan fanlar aynı hızda döner. Her birini kontrol etmek için bunu destekleyen anakart bakmalısın.
Hocam benim istediğim 4 pin girişindekilerke aynı hızda dönsün hepsi yeter

Hocam bunun markası alfais bu da alınabilir
Ben attığım linktekini kullanıyorum memnunum
Ustam bunu alsam 4 pin girişine bir tane 4 pin fanı diğer 3 pinli girişlerin birine 4 pin diğerine 3 pinler taksak hepsi 4 pin girişindekine yaptığımız ayarla dönermi

Bunu alsam bir tane 4 pin çıkışı var diğerleri 3 pin. Bütün fanlar 4 pin çıkışıyla aynı hızda döner mi bunu alsam

Hocam benim istediğim 4 pin girişindekilerke aynı hızda dönsün hepsi yeter

Ustam bunu alsam 4 pin girişine bir tane 4 pin fanı diğer 3 pinli girişlerin birine 4 pin diğerine 3 pinler taksak hepsi 4 pin girişindekine yaptığımız ayarla dönermi
Hocam 3pin olan fanların son hız dönebilir ama 4 pin olan aynı hızda döner

Hocam 3pin olan fanların son hız dönebilir ama 4 pin olan aynı hızda döner
Ustam kasayı hazır almıştım 4 pin girişine 3 pinli çoklayıcı takmışlar 5 li onların ucunda da 3 pin girişli 4 fan var normal çalışıyorlar. Ben 2 fan aldım bunlar 4 pin çıkışlı ondan dolayı 4 pin den alıp 2 tane 4 pin 1 tane 3 pin verecek giriş arıyorum. Bir kaç yerde 4 pinli fana göre diğerleride döner yazmışlar da

Ustam kasayı hazır almıştım 4 pin girişine 3 pinli çoklayıcı takmışlar 5 li onların ucunda da 3 pin girişli 4 fan var normal çalışıyorlar. Ben 2 fan aldım bunlar 4 pin çıkışlı ondan dolayı 4 pin den alıp 2 tane 4 pin 1 tane 3 pin verecek giriş arıyorum. Bir kaç yerde 4 pinli fana göre diğerleride döner yazmışlar da
Bu kadar detaylı bilmiyorum hocam ya yanlış yönlendirmeyim ben sizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,939
Üyeler
186,266
Son üye
scmali_
Geri