Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

PXN'in yeni VD serilerinin en uygun fiyatlı üyesi VD4 Euas Teknoloji tarafından satışa çıkarılmış. Moza R3'e göre daha fazla tork, (4nm Sabit 5nm Peak) 24 Bit encoder ve fren performans kiti ile öne çıkıyor. Giriş seviyesi bir direksiyon düşünenlerin kesinlikle 20.000 TL fiyatı ile Moza R3 yerine tercih etmelerinde fayda var.

Alıntıyı görüntüle

Ulan alacak para varda oynayacak bacak yok 😁

Ulan alacak para varda oynayacak bacak yok 😁
Hocam direksiyonun arkasında debriyaj yerine geçen iki kulakçık var bunları gaz ve pedal olarak ayarlayabilirsiniz. Ama dönüşlerde çok sağlıklı olmuyor tabii ki :D

Hocam direksiyonun arkasında debriyaj yerine geçen iki kulakçık var bunları gaz ve pedal olarak ayarlayabilirsiniz. Ama dönüşlerde çok sağlıklı olmuyor tabii ki :D
Valla hocam fiyatı da iyi bayadır düşünüyordum en kötü iyileşince kullanırım site güvenilirdir değil mi

V9 modelini kesinlikle önermem. Dişli bile değil potansiyometreli yaylı ve çabuk bozulan bir direksiyon. Bütçenizi belirtin ona göre model söyleyeyim.

Euas Avrasya Teknoloji diye bir firma. Edirnekapıda showroomları var. PXN ile direkt irtibatları var ve resmi ithalatçılar. (Gelbura ile birlikte) Yani ithalat yapabilmek kolay bir şey değil alelade bir firma yapamıyor bu işi. O yüzden karşınızda iyi kötü bir muhatap var. Noname bir satıcı değil.
Teşekkür ederim bilgi için, ben şimdi pek yukarıları hedeflemiyorum. Fiyat olarak 6-9 arası, 10bin bile bulmaz düşündüğüm bütçe. Üstüne çıkarsam bütçe olarak zaten gidip sıfır g923 almayı düşünüyorum direk ama amacım uygun fiyatlı heves giderecek ve düzgün hissiyatlı makina bulmak.

Teşekkür ederim bilgi için, ben şimdi pek yukarıları hedeflemiyorum. Fiyat olarak 6-9 arası, 10bin bile bulmaz düşündüğüm bütçe. Üstüne çıkarsam bütçe olarak zaten gidip sıfır g923 almayı düşünüyorum direk ama amacım uygun fiyatlı heves giderecek ve düzgün hissiyatlı makina bulmak.
O bütçelere alacağınız direksiyon gerçekten heves giderir bir daha da direksiyon seti almak istemezsiniz. Ya kaldırır dolaba koyarsınız ya sarı siteye ilana... Bu tür setlerde gram zevk alamazsınız denedim çoğunu biliyorum. En azından Direct Drive motorlu bir set alabilecek kadar para biriktirin en sağlıklısı bu.

O bütçelere alacağınız direksiyon gerçekten heves giderir bir daha da direksiyon seti almak istemezsiniz. Ya kaldırır dolaba koyarsınız ya sarı siteye ilana... Bu tür setlerde gram zevk alamazsınız denedim çoğunu biliyorum. En azından Direct Drive motorlu bir set alabilecek kadar para biriktirin en sağlıklısı bu.
sıfır g29 en mantıklısı o zaman

g27 buldum temiz güzel standlı 7bine bıraktı faturası duruyor ama cihaz 3 yıllık şimdilik elimde durur en az 2-3 yılda ben kullanır rafa kaldırırım pek öyle satma gibi huyum yok yani
Keyif senin hocam. Ben dişli, kayışlı setler denedim gram zevk almadım bütçemi artırdım adam gibi bir set aldım sonunda. Herkese de bunu tavsiye ederim. Hiç direksiyon seti kullanmamış birine G27 matah bişeymiş gibi gelebilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri