Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Keyif senin hocam. Ben dişli, kayışlı setler denedim gram zevk almadım bütçemi artırdım adam gibi bir set aldım sonunda. Herkese de bunu tavsiye ederim. Hiç direksiyon seti kullanmamış birine G27 matah bişeymiş gibi gelebilir...
haklısın monza deneyimim oldu ama evimde o kadar detaylı sim kurma şansım yok ilerde inş

İlla borca sokucan kral bizi:PeepoLeave: ekxllsl
Valla alacak olan alsın ondan sonra zam geliyor ah vah ediyorsunuz :D Sabah 22K idi kısa bi indirim yaptılar şimdi 23K'ya çekmişler yine.

euas ın kendi sitesinde 20 k taksitle almayacaksanız ordan da alabilirsiniz yarın maaş yatıyor yarın veriyorum ben de siparişi
Hadi bakalım hayırlı olsun. İstanbuldaysanız gidip mağazalarından alın bence.
Alanlar gelip burda tecrübelerini paylaşsın lütfen :DO kadar kişiye V10 Pro aldırdım alan ETS'den çıkmıyor heralde gelip yorum yapan yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EUAS ile flörtleşiyoruz :D

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlı olsun. İstanbuldaysanız gidip mağazalarından alın bence.
Alanlar gelip burda tecrübelerini paylaşsın lütfen :DO kadar kişiye V10 Pro aldırdım alan ETS'den çıkmıyor heralde gelip yorum yapan yok :)

EUAS ile flörtleşiyoruz :D

Alıntıyı görüntüle
v10 ultrayı bende sordum tam tarih veremiyoruz dediler ama bunu alsam mı v10 ultrayı mı beklesem bilemedim ben ilk yurt dışından v10 ultra alıcaktım sonra getirmesiyle uğraşmaya değmez diye burdan almaya karar verdim bir de v10 un direksiyonu çok çirkin o da çok vaz geçirtti xd

v10 ultrayı bende sordum tam tarih veremiyoruz dediler ama bunu alsam mı v10 ultrayı mı beklesem bilemedim ben ilk yurt dışından v10 ultra alıcaktım sonra getirmesiyle uğraşmaya değmez diye burdan almaya karar verdim bir de v10 un direksiyonu çok çirkin o da çok vaz geçirtti xd
VD4 her bakımdan daha iyi zaten. 20k üstüne çıkabilen onu almalı.

Bu arada almak isteyenlere önemli not vd4 bundle içinde masaya bağlamak için aparat yokmuş onu ayrı satıyorlarmış büyük ihtimalle fren kiti de yoktur içinde o bile yoksa

Bu arada almak isteyenlere önemli not vd4 bundle içinde masaya bağlamak için aparat yokmuş onu ayrı satıyorlarmış büyük ihtimalle fren kiti de yoktur içinde o bile yoksa
Hayır fren kiti V10 Ultrada dahi var. Masa aparatı sadece VD 6 bundle ile geliyordu başından beri.

napcaz bacak arasındamı tutcaz ne kadar saçma. kullananların %90 ı masada kullanıyorken

PXN'in çıkardığı bundlelar bu şekilde. Satıcıların çakallığı yok burda.

VD6 da bu bundle ile başlıyor. Bir üst bundle da direksiyon V12 Lite'ınki ile değişiyor.

Masa aparatı 43 dolara satılıyor.

Moza alyan anahtarı bile parayla satarken bişey yok PXN yapınca auuuu :D

Yeni VD4 Bundleları ise bu şekilde. Şuan gelenler ilk parti üretimler.

Bilgili arkadaşlar merhaba, ufak tefek forza-ets-ats-nfs vb. yarış oyunlarını arada canım çekiyor ama tabii ki direksiyon seti olmadığı için zevk alamıyorum çok fazlada para vermek istemiyorum çünkü anlık hevesim var büyük ihtimal ile 4-5 ay oynayıp sonra emekliye ayırırım. Sıfır bir ürün almak istiyorum rampage rowdy diye bir model var direct driver'mış öyle gördüm birkaç yerde sizce bu belirttiğim model nasıldır hevesimi zevkli bir şekilde almama yeter mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,082
Üyeler
192,608
Son üye
Adam660
Geri