Neler Yeni

| Pyhton | Programlama | Rehber |

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
İyi günler, üniversiteye bu yıl başlamıştım bahar döneminde programlama dersimiz vardı ve python diliyle başlayacaktık derse lakin malum virüs dolayısıyla okullar kapanınca iki ders gördüğümüzle kaldık bir şeyler öğrenemedik. Ben kendim evden devam etmeyi düşünüyorum bu yüzden bildiğiniz güzel rehberler varsa python ile ilgili sade anlaşılır rehberleri yollamanızı bekliyorum, teşekkür ederim.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
  • Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İyi günler, üniversiteye bu yıl başlamıştım bahar döneminde programlama dersimiz vardı ve python diliyle başlayacaktık derse lakin malum virüs dolayısıyla okullar kapanınca iki ders gördüğümüzle kaldık bir şeyler öğrenemedik. Ben kendim evden devam etmeyi düşünüyorum bu yüzden bildiğiniz güzel rehberler varsa python ile ilgili sade anlaşılır rehberleri yollamanızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Burada yaklaşık 5 progralama dili var. Python da var. Devletin verdiği ücretsiz kurslar..

• Beğen

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Udemy kurslarına bakabilirsiniz. Her şeyi detaylıca anlatmaktalar.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Burada yaklaşık 5 progralama dili var. Python da var. Devletin verdiği ücretsiz kurslar..
Bunlara kaydoldum 1 milyon istihdam olayında ama kursları izleyemiyorum nasıl açacağımı da anlamadım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Beğen
Top Bottom