thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
bu neymiş yaa
bu neymiş yaa
Hocam burda fonksiyon falan filan var, ben daha 10.sınıfım fonksiyonlara ilk defa bu hafta geçeceğiz. Napsam hiç başlamasam mı? Böyle olursa anlamam da, bunlar benim için çok üst seviye?
Dediğim gibi bunu öğrenirsen bütün dilleri öğrenebilirsin ama sadece 1 dil öğrenmek istiyorum diyorsan Python başlayabilirsin 1 dil öğrenmek evrensel dili öğrenmekten daha basittir. Ama unutma ki Python'a göre dil öğrenirsen diğer dillerde bayağı zorlanırsın her dilin kendine göre kolaylıkları ve kuralları var çünkü.Hocam burda fonksiyon falan filan var, ben daha 10.sınıfım fonksiyonlara ilk defa bu hafta geçeceğiz. Napsam hiç başlamasam mı? Böyle olursa anlamam da, bunlar benim için çok üst seviye?
tamamdır hocam, yardımlar için teşekkürlerDediğim gibi bunu öğrenirsen bütün dilleri öğrenebilirsin ama sadece 1 dil öğrenmek istiyorum diyorsan Python başlayabilirsin 1 dil öğrenmek evrensel dili öğrenmekten daha basittir. Ama unutma ki Python'a göre dil öğrenirsen diğer dillerde bayağı zorlanırsın her dilin kendine göre kolaylıkları ve kuralları var çünkü.