Python dosyasını nasıl apk çevirebilirim.

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Aslında basit bir şey yaptım.
Açıklamam gerekirse..
Bir kaç soru soruyor cevaplıyorsunuz.
Sonra bir tur daha istiyor musunuz diyor.İstemiyorsa h istiyorsa e yazıyor.
İstemiyorsa txt olarak çıkartıyor raporu.
Aslında replitte çok güzel yaptım ama bana bas çalıştır lazım hazır.Exe olarak da çalıştırdım pyinstaller ile.Acamiyim fazla bilmiyorum.Bir kaç yerden öğrendiğim ile yaptım bunu.Apkya çevirmem lazım.Önemli.

Mesela replitte de yaptım python dosyasından birazda ai dan destek alarak.Replitteki tam istediğim oldu arayüzü ile çok iyi oldu onu direk apk olarak açabilir miyim replite girmeden direk.

.exe olarak çıkıyor ama apk bilmiyorum hocam
Düzeltme ; kodları visitual stüdyoya aktarmamız lazım .exe almak için. Python da kurucaksınız. Replit üstünden yapılıyormu bilmiyorum maalesef

Düzeltme ; kodları visitual stüdyoya aktarmamız lazım .exe almak için. Python da kurucaksınız. Replit üstünden yapılıyormu bilmiyorum maalesef
Python mobil uyumlu mu ya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GPT falan at bu yazılar, o olursa yapar.

Hocam yaptım zaten exe şeklinde çalışıyor.

GPT falan at bu yazılar, o olursa yapar.
Onla yaptım kodun belli bşr kısmını da kalanında saçmaladı :)

Replitdeki uygulamayı apk yapamaz mıyım?Direk bas çalıştır

Hocam yaptım zaten exe şeklinde çalışıyor.

Onla yaptım kodun belli bşr kısmını da kalanında saçmaladı :)

Replitdeki uygulamayı apk yapamaz mıyım?Direk bas çalıştır
hocam apk android için yani resmi diller Java ve Kotlin eğer python, c gibi dillerde yazılabiliyorsa bile bas çalıştır olması mümkün değildir diye düşünüyorum, ekstradan emülator, framework vs. gerekiyordur, onları araştırmanız lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Websitesini web app olarak yükleme özelliği ekleyip öyle yükleyebilirsiniz. Ya da yapay zeka yardımı ile Kotlin veya Flutter'a dönüştürüp kodu derleyip APK yapabilirsiniz.

Eğer işe yarar bir uygulama ise, kendi GitHub'ıma açık kaynak olarak yükleme şartı ile APK'ya çevirebilirim isterseniz.

Geri