Merhaba arkadaşlar python öğrenmek istiyorum fakat eğitimler genel olarak eski. Hala güncel olan anlatımı iyi olan sertifikalı veya sertifikasız bir eğitim var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler güncel değil tarzında yorumlar gördüm bu bir sıkıntı oluşturur mu öğrendikten sonra kullanırken sıkıntı yaratır mı?Btk akademi tavsiye ederim
Teşekkür ederim.YouTube/Fehmi uyar python derslerine bakabilirsiniz. Programlama Videoları baya iyi ve bu konuda video yüklemeye devam ediyor. Videolar btk ya göre daha güncel olması lazım (Videonun güncelliği önemli mi bilmiyorum, aşağı yukarı anlatılan ders aynıdır).
Versiyonlar arasındaki fark büyük oranda etkiliyor mu onu bilmediğim için açtım konuyu. Asıl mevzu iyi hoca önerin değildi sağol yine de.Eski, yeni fark etmez. Bedavaya bulduğun hepsini sırayla izle, kullan. Öğreten video veya ders yok. Öğrenecek olan sensin. Hoca ne kadar iyi olursa olsun, iş sende biter. Kimine iyi olan, başkasına yetersiz gelir.