Neler Yeni

Python eğitim tavsiyesi

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
Merhaba arkadaşlar python öğrenmek istiyorum fakat eğitimler genel olarak eski. Hala güncel olan anlatımı iyi olan sertifikalı veya sertifikasız bir eğitim var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Yunus
Btk akademi tavsiye ederim

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Btk akademi tavsiye ederim
Teşekkürler güncel değil tarzında yorumlar gördüm bu bir sıkıntı oluşturur mu öğrendikten sonra kullanırken sıkıntı yaratır mı?

YouTube/Fehmi uyar python derslerine bakabilirsiniz. Programlama Videoları baya iyi ve bu konuda video yüklemeye devam ediyor. Videolar btk ya göre daha güncel olması lazım (Videonun güncelliği önemli mi bilmiyorum, aşağı yukarı anlatılan ders aynıdır).

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
YouTube/Fehmi uyar python derslerine bakabilirsiniz. Programlama Videoları baya iyi ve bu konuda video yüklemeye devam ediyor. Videolar btk ya göre daha güncel olması lazım (Videonun güncelliği önemli mi bilmiyorum, aşağı yukarı anlatılan ders aynıdır).
Teşekkür ederim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Alihan YILMAZ
Eski, yeni fark etmez. Bedavaya bulduğun hepsini sırayla izle, kullan. Öğreten video veya ders yok. Öğrenecek olan sensin. Hoca ne kadar iyi olursa olsun, iş sende biter. Kimine iyi olan, başkasına yetersiz gelir.

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
Eski, yeni fark etmez. Bedavaya bulduğun hepsini sırayla izle, kullan. Öğreten video veya ders yok. Öğrenecek olan sensin. Hoca ne kadar iyi olursa olsun, iş sende biter. Kimine iyi olan, başkasına yetersiz gelir.
Versiyonlar arasındaki fark büyük oranda etkiliyor mu onu bilmediğim için açtım konuyu. Asıl mevzu iyi hoca önerin değildi sağol yine de.

Top Bottom