Mustafa21 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 798 Reaksiyon skoru 461 30 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar , Temp , %temp% ve Recent Klasöründeki dosyaları otomatik silen bir uygulama yapabilirmiyim pyhon ile ? Çok basit mi duruyor , Bence mükemmel .
Arkadaşlar , Temp , %temp% ve Recent Klasöründeki dosyaları otomatik silen bir uygulama yapabilirmiyim pyhon ile ? Çok basit mi duruyor , Bence mükemmel .
F fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,841 En İyi Cevap 29 Reaksiyon skoru 21,064 30 Ağustos 2020 #2 Zaten bu iş için kullanılan yazılımlar var, Wise Disk Cleaner gibi. Hangi dille yazıldığını bilmiyorum ama.
Zaten bu iş için kullanılan yazılımlar var, Wise Disk Cleaner gibi. Hangi dille yazıldığını bilmiyorum ama.
T Tost Kayaoğlu 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 6,096 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 14,300 30 Ağustos 2020 #3 Tabi yapabilirsin mantık olarak kod şöyle bir kod yazabilirsin Eğer temp klasöründeki dosya sayısı =0 değlilse Sil temp klasöründeki dosyalar
Tabi yapabilirsin mantık olarak kod şöyle bir kod yazabilirsin Eğer temp klasöründeki dosya sayısı =0 değlilse Sil temp klasöründeki dosyalar
Mustafa21 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 798 Reaksiyon skoru 461 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Fiery yazmış: Zaten bu iş için kullanılan yazılımlar var, Wise Disk Cleaner gibi. Hangi dille yazıldığını bilmiyorum ama. Devamı için tıklayın... yok yani illa yapılmıştır önemli olan kendi kendime yapmam .
Fiery yazmış: Zaten bu iş için kullanılan yazılımlar var, Wise Disk Cleaner gibi. Hangi dille yazıldığını bilmiyorum ama. Devamı için tıklayın... yok yani illa yapılmıştır önemli olan kendi kendime yapmam .