Python ile Küçük Çaplı Program Fikri

spinner41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
653
Python kullanarak bir sistemin uyumlu olup olmadıgını kontrol edecek bir program yazmak istiyorum. Başlangıcta sadece ekran kartı ve işlemcinin darbogaz yapıp yapmadıgını kontrol edecek bir program yazarak başlamak istiyorum. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. Her türlü eleştiriye , yoruma açıgım. Teşekkürler :)

Gerçek zamanlı render alınması için yüksek grafikli bir animasyona ihtiyacın var. Benchmark yapacaksın ve değerleri izleyeceksin. Darboğaz'ın ne olduğunu ve nasıl anlayabileceğini biliyorsan yapman gereken tek şey elde ettiğin verilerden yola çıkarak sonucu bulan algoritmayı yazmak olacak.

Gerçek zamanlı render alınması için yüksek grafikli bir animasyona ihtiyacın var. Benchmark yapacaksın ve değerleri izleyeceksin. Darboğaz'ın ne olduğunu ve nasıl anlayabileceğini biliyorsan yapman gereken tek şey elde ettiğin verilerden yola çıkarak sonucu bulan algoritmayı yazmak olacak.
Kendim benchmark yaparak degil de internetteki verileri kullanarak yapabilir miyim?

Çok sağlam bir veritabanı oluşturmak lazım. Bir sürü konfigürasyon var sonuçta. Biraz zorlayıcı gibime geliyor.

Kendim benchmark yaparak degil de internetteki verileri kullanarak yapabilir miyim?
Evet yapabilirsiniz. Ancak tüm kombinasyonların ve permütasyonların durumunu tutmanıza imkan olmadığından etkili olmayacak. Böylesi sağlıklı olsaydı benchmark diye bir şey de olmazdı.

Evet yapabilirsiniz. Ancak tüm kombinasyonların ve permütasyonların durumunu tutmanıza imkan olmadığından etkili olmayacak. Böylesi sağlıklı olsaydı benchmark diye bir şey de olmazdı.
Anladım teşekkür ederim ilginiz için :)

Bazenleri frekans ve çarpan değerleri darboğaz için tam orantılı olmayabiliyor. Birkaç değer toplayıp AI ile hesaplatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,168
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri