Dİli önemli değil aslında dediğim gibi işimi görsün yeter nasıl yapabilirim bi bilgin varsa yardım edersen çok sevinirim.
örnek olarak şöyle anlatayım (Youtube da reklamı geç yazısı geldiği zaman otomatik üstüne tıklıycak.) (ekranımda benim tanımladığım resim geldiği zaman , benim tanımladığım kordinatlara gidip tıktıycak ve klavyeden karakterler giricek ve bunu her 1 dakikada ekranda benim tanımladığım resim var mı varsa tekrar bu mouse klavye macrosunu uygulayacak bi yazılım istiyorum.)Python da bununla alakalı biraz çalıştım fakat tam istediğim gibi olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hataları: Sistem ekranda tanımladığım resmi görmediği zaman otomatik kapanıyor (kapanmasını istemiyorum sürekli olarak bi döngüde olması lazım)
seçtiğim resim ekranda yokken kordinatları -1 oluyor -1 de program çalışmasın diye kodlayınca yukardaki sorun ortaya çıkıyor.
Eğer onu ortadan kaldırırsam bu sefer program seçtiğim resim ekranda olmasa bile -1 kordinatında var sayarak macro yazılımını çalıştırıyor youtube örneğiyle açıklayım reklamı geç yazısı gelmeden reklamı geçe tıklamaya çalışıyor.