Neler Yeni

Q 6600 gtx 750 darboğaz olur mu?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Emin misin dostum
kesin olacaktır kaçınılmaz çoğu oyunda bende q9400 var oc yapmama rağmen çoğu oyunda darboğaz var işlemci yeterli geldiğinden hissedilmiyor çoğu oyunda ama sonuçta darboğaz var çok iyi bir oc r7 370 i kurtarabilir ama stok halinde gtx750 a bile anca yetecektir
(ek bilgi;gtx750<gtx750ti<r7 370<=rx460

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Böyle bir video izledim fps ler çok düşük değil ben 1366 768 çözünürlükte kullanıcağım
GTX 750 alsan da aynı fps'i alırsın. Çünkü R7 370 aldığın zaman zaten darboğaz olacak ve kart hemen hemen GTX 750 gücünde çalışacak.
Yalnız şöyle bir önerim var. Mümkünse 1 GB ekran kartı alma, şu an mevcut olarak HD 7850 1GB kullanıyorum ve 1 GB olduğu için oyunları yüksek ayara çekemiyorum. Kart normalde çok güçlü, 2 GB olan model yüksek ayarda oyun oynatabiliyor ancak dediğim gibi 1 GB çok sıkıntı.

Bu arada videodaki bilgisayarda 3 GB ram var, oyun için oynanışları göstermemesinin asıl sebebi odur. 3 GB ram kesinlikle drop yaşatır. Yakın süreçte 4 GB ram ile oyun oynamaya çalıştığımda neredeyse her oyunda bol bol drop yedim. O videoya çok güvenme yani.

Gta vice

80+
GTX 750 alsan da aynı fps'i alırsın. Çünkü R7 370 aldığın zaman zaten darboğaz olacak ve kart hemen hemen GTX 750 gücünde çalışacak.
Yalnız şöyle bir önerim var. Mümkünse 1 GB ekran kartı alma, şu an mevcut olarak HD 7850 1GB kullanıyorum ve 1 GB olduğu için oyunları yüksek ayara çekemiyorum. Kart normalde çok güçlü, 2 GB olan model yüksek ayarda oyun oynatabiliyor ancak dediğim gibi 1 GB çok sıkıntı.

Bu arada videodaki bilgisayarda 3 GB ram var, oyun için oynanışları göstermemesinin asıl sebebi odur. 3 GB ram kesinlikle drop yaşatır. Yakın süreçte 4 GB ram ile oyun oynamaya çalıştığımda neredeyse her oyunda bol bol drop yedim. O videoya çok güvenme yani.
Linkteki ürünü buldum sizce alınır mı?
Rami 8 gb yapacağım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Linkteki ürünü buldum sizce alınır mı?
Rami 8 gb yapacağım.
Çok pahalı bu kartlar. Sahibinden.com üzerinden daha ucuza bulabilirsin.
Bir de kartın markası Turbox, uzun uzun anlatmaya gerek yok, Turbox = Çöp.

Gta vice

80+
Çok pahalı bu kartlar. Sahibinden.com üzerinden daha ucuza bulabilirsin.
Bir de kartın markası Turbox, uzun uzun anlatmaya gerek yok, Turbox = Çöp.
Yaşadığım yerde malesef 2. el ekran kartı nerdeyse hiç yok.
Bukartı alırsam normalden düşük fps mi alırım ve durum sıfır yazıyor bozulursa iade verebilir miyim?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Yaşadığım yerde malesef 2. el ekran kartı nerdeyse hiç yok.
Bukartı alırsam normalden düşük fps mi alırım ve durum sıfır yazıyor bozulursa iade verebilir miyim?
Etrafından almaya gerek yok, ikinci elden kargo ile alabilirsin.
Hayır normalden düşük fps almazsın. Ancak fanın ses çıkartması, ısınma, malzemenin kötü olması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Atom Bilişim hakkında detaylı bilgim yok, sağladığı garantinin arkasında duruyor mu bilmiyorum.

Gta vice

80+
Etrafından almaya gerek yok, ikinci elden kargo ile alabilirsin.
Hayır normalden düşük fps almazsın. Ancak fanın ses çıkartması, ısınma, malzemenin kötü olması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Atom Bilişim hakkında detaylı bilgim yok, sağladığı garantinin arkasında duruyor mu bilmiyorum.
2. el bana göre daha riskli bozuk bir şey kargolasa hiçbirşey yapamam ve böyle satıcılar çok.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
2. el bana göre daha riskli bozuk bir şey kargolasa hiçbirşey yapamam ve böyle satıcılar çok.
Polise şikayet edebilirsin. Şimdiye kadar ikinci el işinde çok uğraştım, gerek alma tarafında gerek de satma tarafında.
Eğer karşı tarafa güvenmiyorsan kapıda ödemeli isteyebilirsin. PTT ile kişisel bir kargoyu kapıda ödemeli olarak yollayabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom