Ertug Karakas
80+ Bronze
Dahası
Emin misin dostumEvet R7 370 alırsan büyük oranda darboğaz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur.
Emin misin dostumEvet R7 370 alırsan büyük oranda darboğaz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur.
Evet, R7 370 çok güçlü bir ekran kartı. LGA 775 sokette o ekran kartını en azından Q9500 seviyesinde bir işlemci besler.Emin misin dostum
Doğru diyorsun üstad benim hatamEvet, R7 370 çok güçlü bir ekran kartı. LGA 775 sokette o ekran kartını en azından Q9500 seviyesinde bir işlemci besler.
kesin olacaktır kaçınılmaz çoğu oyunda bende q9400 var oc yapmama rağmen çoğu oyunda darboğaz var işlemci yeterli geldiğinden hissedilmiyor çoğu oyunda ama sonuçta darboğaz var çok iyi bir oc r7 370 i kurtarabilir ama stok halinde gtx750 a bile anca yetecektirEmin misin dostum
GTX 750 alsan da aynı fps'i alırsın. Çünkü R7 370 aldığın zaman zaten darboğaz olacak ve kart hemen hemen GTX 750 gücünde çalışacak.Böyle bir video izledim fps ler çok düşük değil ben 1366 768 çözünürlükte kullanıcağım
Linkteki ürünü buldum sizce alınır mı?GTX 750 alsan da aynı fps'i alırsın. Çünkü R7 370 aldığın zaman zaten darboğaz olacak ve kart hemen hemen GTX 750 gücünde çalışacak.
Yalnız şöyle bir önerim var. Mümkünse 1 GB ekran kartı alma, şu an mevcut olarak HD 7850 1GB kullanıyorum ve 1 GB olduğu için oyunları yüksek ayara çekemiyorum. Kart normalde çok güçlü, 2 GB olan model yüksek ayarda oyun oynatabiliyor ancak dediğim gibi 1 GB çok sıkıntı.
Bu arada videodaki bilgisayarda 3 GB ram var, oyun için oynanışları göstermemesinin asıl sebebi odur. 3 GB ram kesinlikle drop yaşatır. Yakın süreçte 4 GB ram ile oyun oynamaya çalıştığımda neredeyse her oyunda bol bol drop yedim. O videoya çok güvenme yani.
Çok pahalı bu kartlar. Sahibinden.com üzerinden daha ucuza bulabilirsin.Linkteki ürünü buldum sizce alınır mı?
Rami 8 gb yapacağım.
Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
Yaşadığım yerde malesef 2. el ekran kartı nerdeyse hiç yok.Çok pahalı bu kartlar. Sahibinden.com üzerinden daha ucuza bulabilirsin.
Bir de kartın markası Turbox, uzun uzun anlatmaya gerek yok, Turbox = Çöp.
Etrafından almaya gerek yok, ikinci elden kargo ile alabilirsin.Yaşadığım yerde malesef 2. el ekran kartı nerdeyse hiç yok.
Bukartı alırsam normalden düşük fps mi alırım ve durum sıfır yazıyor bozulursa iade verebilir miyim?
2. el bana göre daha riskli bozuk bir şey kargolasa hiçbirşey yapamam ve böyle satıcılar çok.Etrafından almaya gerek yok, ikinci elden kargo ile alabilirsin.
Hayır normalden düşük fps almazsın. Ancak fanın ses çıkartması, ısınma, malzemenin kötü olması gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Atom Bilişim hakkında detaylı bilgim yok, sağladığı garantinin arkasında duruyor mu bilmiyorum.
Polise şikayet edebilirsin. Şimdiye kadar ikinci el işinde çok uğraştım, gerek alma tarafında gerek de satma tarafında.2. el bana göre daha riskli bozuk bir şey kargolasa hiçbirşey yapamam ve böyle satıcılar çok.