Neler Yeni

Q9400 DDR2 Uyar Mı??

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Eymen Gürel
Ekran kartındaki DDR versiyonu ile anakartın DDR versiyonu apayrı şeyler. Birbirine uyumlu olması gerekmiyor. DDR2 anakarta GDDR5 ekran kartı bile takılır.

Edit: Nedense Q9400'ü görünce aklım direk ekran kartına gitti kusura bakmayın 😄. İşlemcinin anakarta uyup uymayacağını DDR sürümüyle anlayamazsınız anakartın sitesinden CPU destek listesini incelemeniz gerekiyor.
Anladım hocam sorun yok. İnsanlık hali
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kör gözler pardon:)
İnsanlık hali.Hocam sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
Anladım hocam sorun yok. İnsanlık hali

İnsanlık hali.Hocam sorun yok
bu arada kullandım aynı işlemciyi e7400 den ona geçeceksen baya fark hissedersin yanıda 750ti ile kullandım

ram olarak da 800 mhz olan ddr2 bütün ramleri takabilirsin 2+2 şeklinde zaten 4 gb destekliyor ekran kartı olarak da istersen ddr6 tak yine çalışır işlemcinin besleyebileceği en iyi ekran kartı 750ti oda bazı oyunlarda hafif darboğaz oluyor

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Eymen Gürel
bu arada kullandım aynı işlemciyi e7400 den ona geçeceksen baya fark hissedersin yanıda 750ti ile kullandım

ram olarak da 800 mhz olan ddr2 bütün ramleri takabilirsin 2+2 şeklinde zaten 4 gb destekliyor ekran kartı olarak da istersen ddr6 tak yine çalışır işlemcinin besleyebileceği en iyi ekran kartı 750ti oda bazı oyunlarda hafif darboğaz oluyor
Evet e7400 den q9400 e geçicem

Top Bottom