baykemal 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 832 21 Kasım 2023 #1 Bugün A101'de denk geldim. Güzele benziyor fakat emin değilim. A101'de fiyatı yazmıyordu internetten baktım. A101 internet sitesinde 600 TL'ye satılıyor. Yüksek ihtimal fiyatı mağazada aynıdır. Fiyatını hak ediyor mu? Değer mi?
Bugün A101'de denk geldim. Güzele benziyor fakat emin değilim. A101'de fiyatı yazmıyordu internetten baktım. A101 internet sitesinde 600 TL'ye satılıyor. Yüksek ihtimal fiyatı mağazada aynıdır. Fiyatını hak ediyor mu? Değer mi?
D Danceflare 80+ Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 351 Dahası Reaksiyon skoru 160 Konum Bati virjinya İsim Unknown Instagram Aligoren41 21 Kasım 2023 #2 Qcy kulakliklari güzel.bende melobuds var.sadji oldukcta uzun gidiyor.
baykemal 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 832 21 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 aligoren yazmış: Qcy kulakliklari güzel.bende melobuds var.sadji oldukcta uzun gidiyor. Devamı için tıklayın... Kulaklık? Akıllı saat'den bahsediyorum. Bahsettiğiniz konu hakkında evet QCY H2 aldım bende geçen gün güzel.
aligoren yazmış: Qcy kulakliklari güzel.bende melobuds var.sadji oldukcta uzun gidiyor. Devamı için tıklayın... Kulaklık? Akıllı saat'den bahsediyorum. Bahsettiğiniz konu hakkında evet QCY H2 aldım bende geçen gün güzel.
IKeeqo 80+ Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 447 Dahası Reaksiyon skoru 161 İsim İbrahim Instagram https://www.instagram.com/juicewrld.lyric/ 18 Aralık 2023 #4 baykemal yazmış: Kulaklık? Akıllı saat'den bahsediyorum. Bahsettiğiniz konu hakkında evet QCY H2 aldım bende geçen gün güzel. Devamı için tıklayın... Saati aldınız mı? merak ettim belki bende alırım
baykemal yazmış: Kulaklık? Akıllı saat'den bahsediyorum. Bahsettiğiniz konu hakkında evet QCY H2 aldım bende geçen gün güzel. Devamı için tıklayın... Saati aldınız mı? merak ettim belki bende alırım