❌İndirim Bitti! Qcy Gts 1.85" Akıllı Saat 499 TL 🔥

kullanan varmı acaba degermi 500 kağıda

kullanan varmı acaba degermi 500 kağıda
Qcy'nin t13 kulaklığını almıştım bir arkadaşa, sesi benim 3k'lık kulaklık ile aynı gelmişti 😄

Qcy'ye o nedenle bir hürmetim var. Muhtemelen iyidir. Birkaç hafta önce indirimle 600 tl idi, şimdi 500 tl'ye indirmişler.

Gs modelini kullanıyorum memnunum hatta 2 tane çekmiştim. Enes özen kanalına bakın hoşunuza giderse alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesli konuşma ise mükemmel. Bende 500₺den 2 tane almıştım

Qcy'nin t13 kulaklığını almıştım bir arkadaşa, sesi benim 3k'lık kulaklık ile aynı gelmişti 😄

Qcy'ye o nedenle bir hürmetim var. Muhtemelen iyidir. Birkaç hafta önce indirimle 600 tl idi, şimdi 500 tl'ye indirmişler.
T5 modelini belki 2 senedir kullanıyorum hala şarjı uzun süre gidiyor tam film izleme kulaklığı hiç ağrı sızı yapmıyor.
T13 ü konuşma için almıştım sürekli kullanıyorum hiç problem yaşamadım ama uzun süre kulakta tutamıyorum ağrı yapıyor.
QCY şarj işini baya çözmüş firma etrafıma da aldırdım daha kulaklıklarında sorun yaşayan görmedim.
Benimde bu sebeplerden ötürü QCY markasına hürmetim var keşke eskisi gibi ucuza kulaklık çıkarsa da alsam T5 bozulacak diye çok korkuyorum.

Geri