Neler Yeni

🔥İndirim Qcy Gts Akıllı Saat 1.85”hd Ekran ( Sesli Görüşme ) 400 TL trendyol

Trendyol Satıcılı Ürünlerde 1000tl olsa bile kargo kitlemesi çok can sıkıcı

alınır mı? kullanan varmı? Telefon görüşmesi için sim kartımı takmak gerekiyor yoksa telefonamı bağlı?

4 yıldır qcy kulaklık kullanıyorum hala taş gibi çalışıyor bana mı denk geldi bilmiyorum ama qcy markası hoşuma gitmişti saatte nasıl olur tabi bilemiyorum

akıllı saatler anlık hevesle almıştım bende sonra sıkıyor ama qcy fp olarak iyi marka

şuan kolumda 1hafta önce burdan görüp aldım güzel fp olarak ekranı özelleştirebiliyosun nabız vs var

alınır mı? kullanan varmı? Telefon görüşmesi için sim kartımı takmak gerekiyor yoksa telefonamı bağlı?
Ben aldım 5 gün once 500dü, bu fiyat çok iyi. Tel üzerinden konuşma yapıyorsun gayet güzel. 400 görünce üzuldum biraz ama neyse:)
Post automatically merged:

Qcy yi küçumseyen arkadaşlar için yazıyorum, qcynin kulaklığını da kullanıyorum, gayet güzel. Fiyat performans ürünü ve parasının hakkını veriyor. tabii ki çok daha iyileri var tabii ki çok daha fazla fiyata

redmi watch 5 vs bu saat

hangisini alırdınız hangisini almalıyım?
biri 1.400 civarı bu ise 400tl
Qcy Watch GT2 göz atmanı tavsiye ederim watch active den 100-200 daha ucuzdur belki ama ekranı amoled ve gayet güzel. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.

Ben aldım 5 gün once 500dü, bu fiyat çok iyi. Tel üzerinden konuşma yapıyorsun gayet güzel. 400 görünce üzuldum biraz ama neyse:)
Post automatically merged:

Qcy yi küçumseyen arkadaşlar için yazıyorum, qcynin kulaklığını da kullanıyorum, gayet güzel. Fiyat performans ürünü ve parasının hakkını veriyor. tabii ki çok daha iyileri var tabii ki çok daha fazla fiyata
şarj olayı nasıl hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,475
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri