EveryFalling
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Trendyol Satıcılı Ürünlerde 1000tl olsa bile kargo kitlemesi çok can sıkıcı
trendyol pass alın kargolar bedava gibi bir şeye geliyorTrendyol Satıcılı Ürünlerde 1000tl olsa bile kargo kitlemesi çok can sıkıcı
trendyolu çok kullanmadığım için gerek duymuyorum ama trendyolun kendi ürünlerinde kargo ücretsiz olmalıtrendyol pass alın kargolar bedava gibi bir şeye geliyor
Ben aldım 5 gün once 500dü, bu fiyat çok iyi. Tel üzerinden konuşma yapıyorsun gayet güzel. 400 görünce üzuldum biraz ama neysealınır mı? kullanan varmı? Telefon görüşmesi için sim kartımı takmak gerekiyor yoksa telefonamı bağlı?
Qcy Watch GT2 göz atmanı tavsiye ederim watch active den 100-200 daha ucuzdur belki ama ekranı amoled ve gayet güzel. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.redmi watch 5 vs bu saat
hangisini alırdınız hangisini almalıyım?
biri 1.400 civarı bu ise 400tl
şarj olayı nasıl hocamBen aldım 5 gün once 500dü, bu fiyat çok iyi. Tel üzerinden konuşma yapıyorsun gayet güzel. 400 görünce üzuldum biraz ama neyse
Post automatically merged:
Qcy yi küçumseyen arkadaşlar için yazıyorum, qcynin kulaklığını da kullanıyorum, gayet güzel. Fiyat performans ürünü ve parasının hakkını veriyor. tabii ki çok daha iyileri var tabii ki çok daha fazla fiyata
Ajahahhahaaha
3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok. 1 hafta pili gidiyor.Şu tasarımı bir türlü sevemedim , bu saat de birkaç hafta sonra sorunları baslar.
Otomatik açılma olayını kapatırsanız 8 gün gidiyorşarj olayı nasıl hocam