Benimde verilmiş 1 saat önce. Bu arada 1 yıllık QCY Watch GTC kullanıcısıydım şimdi aynı fiyatına 2 gömlek üstü modeline geçmiş oldum.Benimki verilse hatta transfer sürecinde
Benimde verilmiş 1 saat önce. Bu arada 1 yıllık QCY Watch GTC kullanıcısıydım şimdi aynı fiyatına 2 gömlek üstü modeline geçmiş oldum.Benimki verilse hatta transfer sürecinde
Hayırlı olsun hocamBenimde verilmiş 1 saat önce. Bu arada 1 yıllık QCY Watch GTC kullanıcısıydım şimdi aynı fiyatına 2 gömlek üstü modeline geçmiş oldum.
parlaklık ayarını kontrol et bildiğim kadarıyla en çok güç tüketen parlaklık güç tasarrufu vsÜrün geldi gayet güzel de şarjı sanki biraz hızlı vbitiyor gibi ya sadece kalp ritmi sensörü acık ve 17:30da teslim edildi saatim, şu an 22:43 ilk geldiğinde 52 idi şu an 40a düştü bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Parlaklık en düşüğe aldım zaten hocam sürekli telefona baglı ve biraz da flaşını kullandımparlaklık ayarını kontrol et bildiğim kadarıyla en çok güç tüketen parlaklık güç tasarrufu vs
nasıl güzel miÜrün geldi gayet güzel de şarjı sanki biraz hızlı vbitiyor gibi ya sadece kalp ritmi sensörü acık ve 17:30da teslim edildi saatim, şu an 22:43 ilk geldiğinde 52 idi şu an 40a düştü bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla gayet güzel hocam alınabilir bir cihaz ben memnun kaldımnasıl güzel mi
pili ne durumda? qcy kulaküstü var qcy kulakiçi var bide bunu alıp kombine mi etsem die düşündüm.Valla gayet güzel hocam alınabilir bir cihaz ben memnun kaldım
Hocam pili şu anda iyi gibi biraz hızlı gittiğini düşündüm ama şu an sorun yok bir kaç ayarını halledince düzeldi gonul rahatligiyla alabilirsinizpili ne durumda? qcy kulaküstü var qcy kulakiçi var bide bunu alıp kombine mi etsem die düşündüm.
Malum bilindik markalar tuvalette ki ses kaydını bile reklam şirketlerine gönderip tuvalet kağıdı reklamıni önüne çıkartıyor ve buna izin veriyorlarBilinmedik markalara bildirime kadar izin vermek tehlikeli değil mi? Paranoya mı artık böyle şeyler?
Doğru hatta daha da ileriye gidiyorlar artıkMalum bilindik markalar tuvalette ki ses kaydını bile reklam şirketlerine gönderip tuvalet kağıdı reklamıni önüne çıkartıyor ve buna izin veriyorlar