Neler Yeni

Qcy T13 Alıyorum ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,356
İsim
.
Küçük orta ve büyük silikonu var. Küçüğü tercih ediyorum ben diğerleri ağrıtıyor. Çok uzun vadede ağrı yapar ama sen zaten o zamana kadar kulaklık ile işini görmüş olursun. Şarjı tam olarak bilmiyorum, ben 2-3 günde bir şarj ediyorum tam test etmedim.
sadece kulaklıklar 8-8.30 saat gidiyor aralıksız, kutusu ise özelliklerde 40 saat diyor ama tam kaç bilmiyorum
Reis şarj aşaması nasıl oluyor ?
Hızlı şarj desteği olan adaptörler pillere zarar veriyormuş.
Bizde hızlı şarj desteği olmayan adaptör yok powerbank ta yok nerde şarj edeyim bunu.
Birde siz kulaklıkları kutuyla beraber mi şarj ediyorsunuz yoksa önce kutuyu doldurup kulaklıkları mı içine koyuyorsunuz

Karl Dönitz

80+ Bronze
Bizde hızlı şarj desteği olmayan adaptör yok powerbank ta yok nerde şarj edeyim bunu.
Birde siz kulaklıkları kutuyla beraber mi şarj ediyorsunuz yoksa önce kutuyu doldurup kulaklıkları mı içine koyuyorsunuz
Valla ben umursamıyorum kulaklıkları atıyorum kutuya takıyorum şarja. Şuana kadar hiçbir şey olmadı. Sorun olacağını sanmıyorum.

kaan07

80+ Bronze
hızlı şarj adaptörü ile etmiyorum, hızlı şarj ile edilince sıkıntı olacağını duydum ama hızlı şarj adaptörüm olmadığı için benlik bir sıkıntı olmuyor. şarj etme kısmına gelince ilk başta kulaklıkların şarjı kutunun içinde dolduktan sonra kutuyu şarja takıyorum yani hem kulaklık hem kutu şarj olmuş olmuyor sadece kutusu oluyor.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU

panizher

80+ Silver
hocam sizin kullandığınız qcy ht05 melobuds dip ses var mı veya memnun olmadığınız bir şey ?
Dip ses farketmedim , memnunum çok , eksisi yok artisi var , sarji test etmedim ama hizli sarj oluyor ve azda gitmiyor.

Top Bottom